Huggies Pull Ups - Mūsu mazajai podiņmācības apguvējai

Huggies Pull Ups - Mūsu mazajai podiņmācības apguvējai

07. Jun 2014, 11:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pienākusi arī mūsu kārta iepazīties ar podiņu. Tas iegādāts pavisam vienkāršs, parasts,  - vienkrāsains. Meitiņa labprāt pati sēžas uz podiņa pēc pamošanās, pēc pusdienošanas, un vēl kādu reizi dienā. Kā jau podiņmācības sākumā, reizēm ir gan rezultāti, gan arī pa kādai avārijai. Bet par to nebēdājam.

Dodoties pastaigās nevelkam vairs parastās autiņbiksītes, kas aiztaisāmas priekšpusē, bet gan - velkam autiņbiksītes, kas lieliski motivē meitiņu pašai uzvilkt un novilkt tās, kļūstot patstāvīgai. Kas tās par biksītēm? Huggies Pull Ups, par kurām šeit, Māmiņu Klubā tik daudz jau stāstīts.

Biksītēm ir ļoti glīts, skaists dizains, tām ir izdziestošie kronīši un Mikipeles galvas attēls, kas atrodas biksīšu priekšpusē un izdziest, ja meitiņa autiņbiksītēs pačurājusi.

Tāpat priecē, ka autiņbiksītes ir vairākkārt atveramas un aizveramas sānos, tās ir ļoti mīkstas, skaistas un ar labu uzsūktspēju. Ko gan vēl mazās princeses varētu vēlēties? Šīs ir glītākās biksītes mazajam meitenēm, kādas vien vispār esmu redzējusi!

Veiksmi arī citiem bērniņiem podiņmācībā!