Huggies pants biksītes un daudzreizlietojamie autiņi

Huggies pants biksītes un daudzreizlietojamie autiņi

30. Sep 2017, 19:25 Single_mom Single_mom

   Kopš diezgan agra vecuma, precīzi neatceros, bet ap 2 mēneši, sāku dēliņam vilkt daudzreiz lietojamās autiņbiksītes. Sākumā izmēģināju parastos panmperus, "pampers" un "loving" firmas, taču no tiem dibens palika sarkans, un pēdējais variants bija hormonālā smēre, ko nevēlējos. Tad nu sāku rakāties un meklēt risinājumus. Nopirku vēl huggies pamperīšus, taču jau tad biju stingri nolēmusi, ka kļūsu par "autiņbiksīšu" mammu! 

   Iegàdājos "popin" autiņbiksīšu komplektiņu, kas ļoti labi pildija savu funkciju, un ne reizi, pat naktīs, nebija nolaidis kaut kādu mitrumiņu garām. Visiem lielījos un stāstīju, ka tas ir labākais pirkums manā dzīvē, un tā man tiešām arî likās. Draudzenes arī sāka piekopt daudzreizlietojamo autiņbiksīšu dzīves veidu, un neviena nebija sūdzējusies. Visas draudzenes, bija ar vecumā jaunākiem bēbjiem, tādēļ nezināju, kas gaidāms uz priekšdienām! 

   Sākās laiks, kad mans bērns palika pārāk atjautīgs, un iemācījās novilkt savus autiņus, vienkārši atklipsējot klipšus, līdz ar to, naktī gulta bija izčurāta cauri slapja :D vienreiz, otroreiz un man pietika. Sāku vilkt uz nakti bodiju un vel bikses, bet tāpat pamanījās kaut ko atklipsēt citreiz, taču situācija uzlabojās.

   Ap 8 mēnešu vecumu, dēls jau bija tik aktīvs, ka klipsējamos autiņus uzvilkt šķita nereāli, un tas likās kā lielākais murgs. Viņam stāvot kājās, tas arī bija neiespējami, jo nespēju aizklipsēy un normāli sakārtot. Un pienāca tā diena, kad es padevos. Mana pacietība bija beigusies, un citas draudzenes lielījās, cik ērti ir uzvilkt huggies pants biksītes, ka ejotbuz bēbīšskoliņu, nopirku iepakojumu un sapratu, ka izmèģināšu. Ja nebūs - tad cīnīšos tālāk ar autiņiem! 

   Lieki teikt, ka pants bikšeles ir ērtākais pamperveida izgudrojums, ko var uzvilkt tik viegli un ērti, arī stāvot bērnam kājās. Un zinot, ka mans mazais grib tikai atrasties stāvus pozīcijā uz zemes, man tas bija lielisks risinājums. Viena, otra, trešā un tad jau arī ceturtā huggies pants paka nonāca manā īpašumā! Godīgi sakot, es nemaz neskatos uz citas firmas biksītēm, jo šīs, ir vienas no retajām, no kurām mana bērna dupsis neizskatās ka tomāts un viņām nav pilnīgi nekāda aromāta. Arî ja runātu par ērtumu - viss apmierina līdz pēdējam sīkumam. 

   Patiesībā, vienmēr biju arī mamma, kas nelieto mitrās salvetes, jo šķita pat plānu, pat spēcīgu aromāts, vienkārši nepatika vai kas tāds, bet nopērkot huggies pitrās salvetes, sapratu, ka cena attaisno kvalitāti!