Huggies- mūsu uzticamais draugs

Huggies- mūsu uzticamais draugs

30. Oct 2018, 10:50 PirmoreizMamma PirmoreizMamma

Eliots ir jau divus gadus vecs (jauns) puikiņš! Pēdējā laikā ļoti labi apguvis podiņmācību, un autiņbiksītes jau paliek par retāku draugu mūsu ikdienā- uz gulētiešanu un pagaidām vēl laukā ejot, drošībai, jo tomēr auksti jau ir! Tāpēc gribēju padalīties mūsu pieredzē, jo atceros, cik grūti bija atrast un saprast pašā sākumā, kuras autiņbiksītes tad ir tās labākās! 

Protams, cik mammu, tik viedokļu- ne tikai par nepieciešamām lietām mazulim/jaundzimušajam un bēbītim, ne tikai ratu jautājumos bet arī autiņbiksīšu izvēlē..

Kāpēc izvēlējos padalīties tieši tagad kad esam jau uz finiša taisnes autiņbiksīšu lietošanā? Eliota draugu pulciņā drīz pievienosies maza jaunkundzīte , un jaunkundzītes mammītei radās daudz jautājumu un protams, arī par autiņbiksīšu izvēli, tāpēc, varbūt mūsu pieredze arī vēl kādam noderēs.. 

Cik ilgi lietojam Huggies? 

Huggies lietojam kopš 2016.g 17.oktobra , kad ieraugot pirmo reizi mazo vīriņu šai pus puncim , vecmāte uzvilka nomazgājot mūsu mazulītim pirmās mūsu izvēlētās autiņbiksītes - Huggies Elite Soft.

Kā izvelējāmies tieši Huggies Elite Soft?

Ilgi,  veikalā iegādājoties visu dzemdību somai, stāvēju pie autiņbiksīšu plaukta un domāju- kuras labāk?! Pampers firmu vai Huggies? Nevareju izlemt.. Ņēmu vienu firmas iepakojumu- lasīju.. ņēmu otru un lasīju.. ļoti patīk, ka daudzos veikalos pie autiņbiksīšu plauktiem ir vienreizējie paraugpamperīši izlikti, kas dod iespēju arī apčamdīt un saprast nedaudz vairāk par pašu autiņbiksīti nekā tikai teksts uz iepakojuma. 

Kāpēc tieši Huggies Ellite Soft? 

Pēc taustes viņas likās ļoti maigas, kas ir ļoti svarīgi mazulīša komfortam! Papētot sīkāk:

Huggies Newborn Elite Soft autiņbiksītes izstrādātas no unikāliem, īpaši mīkstiem un elpojošiem materiāliem

Autiņbiksīšu ārējais slānis ir veidots no 100% dabīgas kokvilnas

Autiņbiksītes ir izgatavotas no materiāliem, kas satur mikroporas - tās nodošina ādas elpošanu

Ir mitruma indikators, kas maina krāsu, kad autiņbiksītes ir pienācis laiks mainīt. Šis ir ļoti liels palīgs jaunajiem vecākiem!! Arī pēc dizaina, ļoti pievilcīgas
+Piemērotas jaundzimušajiem no 2-5 kg 

 


Huggies Elite Solf mēs izvelējāmies lietot 1 un 2 izmēru! Ļoti patīk tas, ka Huggies seko līdzi mazuļa attīstībai un kustībām, un nebija grūti saprast, ka uz citām firmām mēs tomēr skatīties nevēlamies! Man draudzene bija stāstījusi, ka viņai nav konkrēta autiņbiksīšu ražotāja favorīta, pie kura viņa pieturas.  Bērna dupsis pieņemot visus ražotājus un viņa veikalā izvēlos tos, kuram attiecīgajā brīdī ir atlaide! Mums laikam noveicās- jo šāda tehnika nebija jāpielieto! Huggies visai bieži ir labas atlaides , gan Rimi, gan Maximā, gan ļoti ērti ir iepirkties arī nuko.lv, arī šajā internetveikalā Huggies autoņbiksītēm piedāvā labas atlaides + pieved klāt mājas, līdz pašām durvīm- divi zaķi ar vienu šāvienu.. atnes klāt kamēr mazulis mājās čuč un nav pašai jāiet uz veikalu, šo ekstru es bieži izmantoju! Nav arī tā, ka citas firmas autiņbiksītes mēs nebūtu izmantojuši ne reizi! Arī es esmu starp tām mammā ierindojama, kurai reizēm izkrīt no galvas kaut kur dodoties paņemt kādu lieku autiņbiksi līdzi, vai aizskrienot ar bērnu ātri tikai līdz lielveikalam, rodas vajadzība, pēc tīra dupša bērnam. Tad lieliska iespēja ir aptiekās iegādāties autiņbiksītes pa gb. nopērkamas. Diemžēl, pērkot gabalos, piedāvā tikai Pampers firmas, tāpēc man ir priekštats arī par šo ražotāju. Šī ir tikai mana pieredze, tāpēc, teikšu godīgi.. mums nepatika! Man likās pārāk specifiska smarža, vai bērna dupsim kas tāds ir vajadzīgs? Pārāk dabisku priekštats tas neradīja, taču, īslaicīgam risinājumam, nekāda vaina, taču, ne reizi nav ienākusi prātā doma nomainīt uz šiem mūsu palīgu Huggies


Ak jā, sāku rakstīt par Huggies pielāgošanos mazuļa vecumam..

Jā! Ļoti patīkami ir tas, ka, jau no 3.izmēra autiņbiksītēm, Huggies piedāvā jau lietot Pants- autiņbiksītes biksītes! Liels palīgs ikdienā, kad mazulis jau ir ļoti aktīvs un noturēt vienā vietā ir teju neiespējami, tad šāds risinājums ir ļoti ātrs un viegls abām iesaistītajām pusēm- mazulim un vecākiem! Arī šajā un lielākos izmēros viss bez izmaiņām: 
HUGGIES pants ir pavisam atšķirīgas autiņbiksītes – biksītes, paredzētas tieši mazajiem staigātājiem un viņu pirmajiem solīšiem! HUGGIES pants ir ideālas autiņbiksītes gan garām pastaigām, gan nakts guļai.Nekad nebija slapja gulta vai noplūde! Tās ilgstoši spēj uzsūkt mitrumu, turklāt netraucē kustībām. Viegli tās ir nomainīt kustīgajam mazulim! Tām ir superelastīga jostiņa, kas ļauj bērniņam brīvi kustēties;
Biksītēm ir plānāka un šaurāka forma – lai mazajam būtu viegli tajās pārvietoties;
Vairākkārt līpošas, mīkstas sānu maliņas vieglākai autiņbiksīšu maiņai; lielākiem izmēriem piedāvājumā arī kā gandrīz īstas biksītes, vairs ar nelīpošām maliņām, bet gan biksīšu izskatā,bet tomēr, galu galā viegli novelkamas - maliņas atplēšot vai novelkot kā īstas biksītes.

Augsta uzsūktspēja garākām pastaigām un saldam miedziņa. Vēljoprojām ar iestrādātu mitruma uzsūkšanas strīpiņu.
 Kā arī, dizainiski palikušas tik par pievilcīgas un ar interesantiem zīmējumiem bērniņa piesaistīšanai . 

Hmmm, šķiet, ka atkal esmu aizrāvusies, bet man tiešām patīk dalīties plaši, ja tiešām ir kas labs iesakāms, un neko labāku par Huggies un īpaši, Huggies pants mēs neesam atraduši! Labi, neesam arī meklējuši, jo sadraudzējāmies jau no “pirmās lietošanas reizes” Varu 100% apgalvot, ka arī pie nākamā bērniņa mēs izvēlēsimies šo pašu zīmolu, jo nav pievīlis ne reizi!

Svarīgi!! -

Liels pluss man šķiet arī tas, ka piedāvājums ir atšķirīgs kā meitenēm, tā puikām, jo tomēr, katram dzimuma atšķirība un lietošana ir jūtami atsķirīga.. - Lai labāk uzsūktu mitrumu, uzsūcošais slānis autiņbiksītēs novietots tur, kur tas visvairāk nepieciešams: pa vidu meitenēm, bet augstāk - zēniem.

 


Paldies Huggies, par divu gadu pieredzi un uzticamo kvalitāti! Mēs , diemžēl,  lēnām sākam atvadīties jau no autiņbiksītēm pavisam , bet, gan jau tiksimies kādreiz atkal!

Šķiramies lēnām tikai no autiņbiksītēm, Huggies taču piedāvā arī citus lieliskus produktus, kuri, starp citu, arī ir ierindojušies mūsu top sarakstā, taču, par tiem mēģināšu atrast laiku pastāstīt citu reizi!

Lai sausi dupši, mazulīšiem :)