Homeopāte: zobu nākšanas periodā diskomforta atvieglošanai var noderēt jebkas!

25. Feb 2014, 12:50 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Zobiņu nākšana – tā ir iespēja savādāk tikt pie pārtikas. Savā ziņā, tā ir jauna veida neatkarība, un vienam ar to būs grūtāk tikt galā, bet citam tāds brīdis paies pat nemanot. Par to, kam pievērst uzmanību zobiņu nākšanas laikā, pastāstīs ārste homeopāte Inguna Vecvagare.

Nākot zobiņiem, pazīmes var būt, bet var arī nebūt. Homeopāte pie biežāk sastopamajām zobiņu nākšanas pazīmēm min bērna gražīgumu, smaganu niezēšanu, iesnas, caureju, ausu sāpes, paaugstinātu temperatūru un klepu. Tomēr jāatceras, ja pie vainas tiešām būs zobi, tad šīs pazīmes nebūs ilgākas kā pāris dienas.

Zobi mazuļiem var nākt dažādos laikos, vidēji tas notiek uz pusgadu vecumu. Pirmie parādās pārsvarā priekšējie apakšējie zobiņi un tad augšējie.

Kā bērniņam palīdzēt?

Tas, kas atvieglo bērniņa dzīvi, tas arī ir jādod viņam. Var derēt smaganu masāžas smērīte, košļājamas rotaļlietas, māneklīši, īpašie zobu preparāti. Jāatceras arī par mazulīša biežāku ņemšanu rokās, samīļošanu, parunāšanos, jo sāpes un nieze nav nekas patīkams pat pieaugušam cilvēkam.

Lai viegls zobiņu gaidīšanas laiks!

Māmiņu Klubs

20140214113307-29755.jpg

Dentokind tabletes®
150 tabletes

 

Homeopātiskās zāles bērniem un zīdaiņiem kas zobu šķilšanās laikā atvieglo tādus simptomus kā uzbudinātība, drudzis, caureja un ausu sāpes.

Sastāvs:

  • Belladonna D6*,
  • Chamomilla D6,
  • Ferrum phosphoricum D6,
  • Hepar sulfuris D12,
  • Pulsatilla D6.

Vairāk uzzināsiet, apmeklējot mūsu mājas lapu www.mitela.lv

Pirms lietošanas uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju. Konsultējieties ar ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu. Bezrecepšu zāles. 

Zāļu nepamatota lietošana ir kaitīga veselībai.