Gardais balvu komplekts īpašnieku atradis!

Gardais balvu komplekts īpašnieku atradis!

20. Feb 2017, 10:37 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu ikdienā bez šmucēm neiztikt! Tiklīdz mazuļi sāk paaugties un viņu uzturā ienāk piebarojums, parādās arī pirmie traipi apģērbā, pirmās izgāztās ēdiena bļodiņas, pirmo reizi rociņas un seja nošmulēta ar gardo, mammas gatavoto biezenīti, un tā vēl ilgi varētu turpināt. Katrai no mums, pavisam noteikti, ir kāds humoristisks atgadījums atmiņā, saistībā ar brīžiem, kuros mazulis iepazinis plašo biezenīšu pasauli.

Paldies visām, kas piedalījās konkursā!

Balva

Kabrita biezeņu komplekts mazulim

Augļu biezeņi ar saldo krējumu no kazas piena ir gards un noderīgs deserts, ko mammas var izmantot ēdienkartes papildināšanai arī pašiem kaprīzākajiem mazuļiem. Kabrita® deserti ražoti, izmantojot tikai kvalitatīvas izejvielas – augļus un saldo krējumu no kazas piena. Biezeņiem nav papildus pievienots kristāliskais cukurs. Bērniem no 6 mēnešu vecuma.

 
20161109221800-18502.jpg

Dallmayr kafija - mammai

NUK Traipu tīrīšanas līdzeklis

20150416150028-53164.jpg
 
•Dermatoloģiski pārbaudīts: saudzīgs pret bērna ādu 
•Iedarbīga mazgājošā formula ar dabīgiem enzīmiem
•Pastiprina NUK Veļas mazgāšanas līdzekļa iedarbību
•Īpaši piemērots raksturīgākajiem “bērnu radītajiem traipiem” (pienam, sulai, biezeņiem)
•Bērnu preču ekspertu izstrādāts, piemērots izmantošanai mājsaimniecībās
Spēcīgais NUK Traipu tīrīšanas līdzeklis darbojas bez agresīviām ķīmiskām vielām. Kopā ar’NUK Veļas mazgāšanas līdzekli ir izcils palīdz bērnu radīto traipu novēršanai

Balvu saņem - Sameold

APSVEICAM!

Balvu komplekts tevi gaidīs Māmiņu Kluba redakcijā, Vīlandes ielā 1 (ar ieeju no Elizabetes ielas puses) 1.stāvā līdz 20.martam.

Māmiņu Klubs