Es gribu, lai tas ātrāk beidzas. Izmēģinām Canpol babies Haberman pudelīti

Es gribu, lai tas ātrāk beidzas. Izmēģinām Canpol babies Haberman pudelīti

13. May 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sākšu ar to, ka pudelīte ir lieliska, vērtīgs pirkums. Šķidrums pats ārā netek, attiecīgi, mazajam ir jāpapūlas, lai tiktu pie pieniņa, gluži kā ēdot krūts pieniņu. Un bērniņš neaizrijas.

Droši vien, būtu vērts uzrakstīt, ka mācos, un tāpēc katru darba dienu dodos prom uz pusstundu. Attiecīgi, pudelītes lietojam bieži, visbiežāk pirms aiziešanas es atslaucu pieniņu, bet dažreiz, kad pietrūkst, dodam maisījumu.

Saistībā ar to, pudelīti izvēlējāmies ļoti rūpīgi, un mums ir svarīgi, lai materiāls būtu kvalitatīvs, nebūtu nekādu aromātu.

Un pats galvenais, lai bērniņš varētu noturēt pudelīti bez problēmām, kā mūsu gadījumā arī izdevās.

20160510141015-14643.jpg

Ko vēl gribētos piebilst, paņēmu pudelīti testēšanai dēļ antikoliku efekta, tā kā mans mazais jau no 3 nedēļām nenormāli mokās ar kolikām, mana mātes sirds to nevar izturēt, mazais mokās, es mokos, pārdzīvo tētis un arī visi radi.

Es zinu, ka drīz tas būs galā, esmu lasījusi, ka zīdaiņu kolikas pāriet ap 3-4 mēnešiem, bet man jau vairs nav pacietības gaidīt. Es esmu izmēģinājusi visus iespējamos līdzekļus, sākot ar homeopātiju, probiotiķiem, beidzot ar dažādiem gāzu izvadīšanas preparātiem un metodēm, kas, manuprāt, liek mazulim raudāt vēl vairāk.

Un nu pēc divu nedēļu testēšanas varu teikt, ka manam divus mēnešus vecajam mazulim jau ir vieglāk, nevaru nepriecāties. Lēkmes vēl ir, bet tās ir daudz īsākas un daudz retāk.

Es sāku atļauties arī savā ēdienkartē lielāku daudzveidību, un arī mans noskaņojums uzlabojas, miegs ir mazāk trauksmains.

Vēl par pudelīti gribas teikt - tai ir plats kakliņš, un pudelīti ir ērti mazgāt, lai gan knupīša mazgāšana ir tāda kā neierasta.

Protams, pirms devām mazulim pudelīti, izpētījām, kā tad pudelīte strādā:

Pudelītei ir unikāla antikoliku sistēma, kas neļauj mazulim norīt gaisu ēdienreizes laikā. Ir speciāls filtrs, kas atdala gaisa burbulīšus un putas no piena, tāpēc tie nenokļūst knupītī. Silikona knupītis Haberman rada atsevišķu kameru, kas ir pastāvīgi pilna ar pienu vai mākslīgā piena maisījumu ēdienreizes laikā, neatkarīgi no tā, kādā leņķī pudelīte tiek turēta. Gaiss atdalās no šķidruma, kas nokļūst pudeles knupītī.

Un plusi:

  • Samazina koliku rašanās risku
  • Ir speciāla konstrukcija, kas neļauj norīt gaisu ēdienreizes laikā

20160510141056-51656.jpg

  • Var lieliski savienot krūts ēdināšanu ar pudelītes lietošanu
  • Piena plūsmu var regulēt, pagriežot pudelīti pa labi, vai pa kreisi
  • Viegli mazgāt un var sterilizēt

20160510141139-59551.jpg

  • Kvalitatīvs materiāls
  • Bez smaržas

Mīnusus pagaidām nesaskatījām.

Iesaku to izmēģināt visiem, kam ir nācies saskarties ar zarnu kolikām, bet vislabāk jau profilaksei, iegādājoties kā pirmo pudelīti, jo knupītis ietilpst kategorijā 0+.

Veronika (maminklub.lv)