Efektīvais deguna aspirators

Efektīvais deguna aspirators

31. May 2020, 00:26 Melānija Melānija

Testējam "Maria" manuālo deguna aspiratoru!

Šī ir viena no tām lietiņām, kurai noteikti ir jāatrodas jebkuru jauno vecāku mājas aptieciņā. Tikai viena iemesla dēļ, jo tas tiešām ir ļoti ērts un praktisks.
Lai gan Kārlītim mēs izmantojām citas firmas deguna manuālo aspiratoru, šis tomēr šķiet daudz pievilcīgāks un praktiskāks. Nekādu maiņas uzgaļu un porolona iekšiņu, kas pēc dienas jau ir metams laukā. Nekādas smakas un lieku kustību, kas liek doties uz aptieku pēc citiem uzgaļiem. Pavisam vienkārši noņemt un zem tekoša ūdens izskalot ar ziepēm. Atstāj visas detaļas lai notekās pirms nākošās lietošanas reizes.
Es teiktu, ka ļoti ekonomiska lietiņa! Kur šis bija ātrāk? 

Bet ja godīgi, tad mazam bēbītim kas nesen ienācis ģimenē, šī tiešām ir ļoti nepieciešama lieta, jo mazulim tā vienkārši deguntiņu izšņaukt nevar, bet ar šo attīrīt mazo deguntiņu ir ļoti vienkārši. Kārlim jau otrajā mēnesītī nācās izmantot ko ļoti līdzīgu. Lai gan šobrīd Kārlim jau ir vairāk kā divi gadi, mēs joprojām izmantojam deguna aspiratoru, ja nav citādi iespējams atbrīvot tekošo deguntiņu no puņķīšiem.  Un kā otrs palīglīdzeklis mums jau lielākiem esot ir Maria deguna aspirators clean nouse. Tas tika iegādāts ar nolūku nespīdzināt vairs lielo puiku ar mazām lietām. Ļaujam pašam turēt rokās mīlīgo aspiratoriņu, kas izskatās pēc rozā pingvīna, un izsūkt puņķīšus. 

Praktiskas un nepieciešamas ir abas šīs lietas. Zinu, ka mazā māsa arī novērtēs!