Dr.Browns smaganu masāžas rotaļlieta - Flexees!

Dr.Browns smaganu masāžas rotaļlieta - Flexees!

19. Dec 2019, 23:30 Anete Kozule-Dziluma Anete Kozule-Dziluma

"Kā mums veicas!" Nodomāju, saņemot ziņu, ka meitiņa (7 mēn.) varēs izmēģināt Dr.Brown smaganu masāžas rotaļļietu Flexees. Jau nākamajā dienā devos rotaļlietai pakaļ uz Māmiņu klubu, un tajā pat vakarā priecīga saiņoju to ārā, lai meita var ievērtēt.

Neliels precizējums par mums kā testētājiem. Meitiņai šobrīd - 7 mēnešos - ir iznākuši 2 zobiņi, bet smaganas, protams, neliek mieru - niez. Arī siekalojas pietiekami daudz, tāpēc smaganu masāžai paredzētās rotaļlietas mums ir ļoti aktuālas.

Bet nu par pašu produktu. Iepakots caurspīdīgā plastmasā. Tas lika aizdomāties, ka uzņēmumam būtu vērts pievērsties dabai draudzīgākiem iepakojumiem (un šobrīd tas pat ir modē, par ko man liels prieks). Par rotaļlietu turpinot - izgatavota no taustei patīkama silikona (nesatur BPA), ar nelielām pumpiņām, izciļņiem, kuras paredzētas smaganu masāžai. Pēc formas vienkāršs, ērti satverams ovāla riņķis, kas atgādina mazu, violetu astoņkāji (ir arī acis un mutīte). Meitiņa tiešām mantiņu ļoti viegli un ērti satver. Un tā kā visa pasaules izziņa notiek caur muti, tad intuitīvi zina, kas ar to jādara un to arī dara - pa taisno bāž mutē. Rotaļlieta ir interesanta un neilgu brīdi notur meitas uzmanību, kas šajā gadījumā jāuztver kā pozitīva ziņa, jo ilgstoša uzmanības noturēšana 7 mēnešus vecam bērnam nav pa spēkam.

Paldies vēlreiz Māmiņu klubam par iespēju piedalīties produkta testā, rotaļlieta mums abām ar meitu patīk, tāpēc vērtējam to ar īkšķi uz augšu! :)