Clevamama, labs palīgs nu arī mūsmājās

Clevamama, labs palīgs nu arī mūsmājās

31. Mar 2014, 21:12 meiva meiva

Sveikas, 

Kādu laiku atpakaļ šeit, MK, pamanīju rekstu pa jautro vannošanos kopā ar CLEVAMAMA™. Mani ļoti uzrunāja krūze matiņu skalošanai, jo ne es pirmā, ne pēdējā kurai mājās gadsimta problēma ir matu mazgāšana bērnam. :) Vannošanās manam dēlam patīk. Plunčāties viņš varētu stundām, bet ar vienu norunu ... mammu, matus šodien nemazgāsim, labi! :) 

Oj, ko tik neesmu darījusi, lai šo procesu padarītu patīkamu. Cik nu tas iespējams. :) Tad nu nedēļas nogalē, t/p Alfa ieklīdu jaunatklātajā veikalā KidZone un iegādājos noskatīto krūzi (cena: 8.09EUR). Jā, prieks nebūt tik lēts, kā jau visas bērniem domātās preces. :) Kāda noteikti teikst - tas jau tikai mārketinga triks. Un te es arī piekritīšu, jo es parasti esmu viena no šīs idejas sludinātājām. :) Bet nu, biju nolēmusi, ka man to krūzi vajag. Un pamēģiniet sievieti pārliecināt par pretējo, ja viņa izdomājusi, ka VAJAG. :)

20140331205259-39975.jpg

Katrā ziņā, krūze man ļoti patika. Patika, ka pabiezā gumija, krūzes priekšdaļā, gana labi pieguļ mazajai galviņai un ja vien mazajām rociņām neienāk prātā doma, ka to krūzi var paķeksēt, tad gana labi un ātri šampūns izskalojas no matiņiem. Un ne piles ūdens acīs. Nu, gandrīz ne piles. :) 

20140331205803-76820.jpg

Un tad kad lielais darbs padarīts, mati izmazgāti, tad atkal var nodoties vannas priekiem. 

Un vēl kas. Mani ļoti uzrunāja zīmola sauklis - radīts mammām no mammām. Lai gan, papētot uzņēmuma mājas lapu konstatēju, ka iesaistīti arī tētuki. :) Bet vienalga, skaisti. :)

Lai mierīga vannošanās!

Kristīne

meiva meiva 01. Apr 2014, 08:28 ulula

man Elim galvā ilgāk par pāris sekundēm nekas neturas 😀 izņemot cepuri, kas sasieta. Bet nu jau arī to iemācījies atsiet un man skaisti pasniegt. 😀