Bugaboo ratiņi: dalies pieredzē!

Bugaboo ratiņi: dalies pieredzē!

24. Feb 2014, 00:14 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveikas, mammas! Gribēju jautāt, vai kāda no Jums izmanto Bugaboo Cameleon vai Bugaboo Buffalo ratus? Kur Jūs tos iegādājāties un kādas ir atsauksmes? Paldies :)

13. Jun 2018, 13:36

Es ar šiem esmu ļoti apmierināta (Baby Trend) - https://bit.ly/2HK0x2W
Esam pa mežu braukuši, bez problēmām, nekas nečīkst, neļurkājas, tiek lietoti jau gadu, sūdzību nav. Riepu izmērs labs, ne lielas, ne mazas.

24. Feb 2014, 13:52

Paldies visām par atbildēm 😀 Laikam tad būšu nobriedusi šiem ratiem 😀 Cik es saprotu, tad vienīgā vieta Latvijā, kur šos ratus var nopirkt, ir Babyvest.

24. Feb 2014, 10:12

Atvainojos, ka tik daudz kļūdā. Telefonā tie buetiņi tik mazi, ka grūti trāpīt 😀 Bet tas nemazina šo ratu lieliskumu 😀

24. Feb 2014, 10:09

Mēa nu jau mēnešus 7 vizinamies tieši ar Bugaboo. Esmu ļoti laimīga un apmierināta ar šādu izvēli.
Rati ie tiešām ļoti viegli un ērti gan pārvietojoties pa asfaltu gan "bezceļiem". Ar mazajiem eiteņiem priekšpusē esmu izbraukusi visu- gan jūru, gan mežu. Ziemā pāria reizea uzliku priekšpusē lielos riteņus ( pasūtījām atsevišķi), jo pa netiritu celu nedaud vieglāk, bet sogad ta ziema bija nekāda - varējām arī izrikt.
Daudzi mēd stāstīt ka kulba parak maza, tomwr atļaušos nepiekeist. Visu ziemu nobraukājām, vietas pietika gan bērnam, gan kombinezoniem un un vēl citām mantām, ja vajadzēja.
Par iwpirkumu grozu. Jā, tas varbūt nav pta ēetākais, tomēr, ja ir vajadzība, tad bērn somai vai iepirkumiem vietaa pietiek.
Par pārvadāšanu - ae visu kulbu un apakšu vadājam visur kur vajag - ļoti ēeri izjaucaa un saliekas. Ar bēenu rokās to brīnišķīgi varu izdrīt viena pati.
Uz ratu apakšaa uzliekor adapterus, var ieakriet veikalā vai pa darīšanām neliekor kulbu, be izlīdOties ar autokrēaliņu.
Rati ārkrtīgi labi manevrē pa visādām šaurām vietām.
Viegli kopjami. Noņem apvalkus, izmazgā un tik pat cienkrāi uzliek atpakaļ.
Ne mirkli nenožēlojam, un ja būtu vajadzība vēl kādreiz domāt par ratiem - izvēlētos šos pašus.
Sēžamo daļu vēl neesmu izmēģinjusi, bet pavisam drīz, kad mazā sāks sēdēt, vvarēšu par to ar pastāstīt.
Tagad baudam pastaigas un līdz šim pilnīgi nekdu problēmu nav bijis. Mierīgi esmu visus ratus ar bwrnu staipījusi pāri sliedēm, augšā pa trepēm utt.. viņi ir ļoti viegli, ērti un kompakti.
Pirkām BabyVest uz Brīvībaa ielas.

24. Feb 2014, 08:57 smilinggirl

Kur tu tos pirki? 😀