Blogu KONKURSS: Laimē SVAN barošanas krēsliņu!

30. Oct 2017, 12:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ēšanas paradumi bērnam jāmāca jau no mazotnes. Tieši tāpēc ir svarīgi piedomāt par bērna ēdienkarti - lai ēdienreizes būtu regulāras un bērns uzņemtu visas augošajam organismam nepieciešamās uzturvielas. Tikpat svarīgi arī, lai bērna uzturs būtu gana daudzveidīgs.

Esi gatava atklāt mums sava bērna dienas ēdienkarti? Piedalies konkursā, daloties savā pieredzē, un laimē savam bērniņam noderīgu balvu - SVAN barošanas krēsliņu no dizainakresli.lv!

Iesūti mums savu stāstu, kurā atklāj:

  • Kāda ir Tava bērna ikdienas ēdienkarte?
  • Cik daudz augļus, graudaugus, dārzeņus, piena produktus un gaļas ikdienā apēd Tavs mazulis? Kas ir ēdienkartes pārsvarā?
  • Cik bieži bērns ietur maltītes?
  • Kas bērniņam garšo vislabāk, bet ko viņš ēd nelapbrāt?
  • Cik daudz un cik bieži piedāvā bērniņam padzerties?
  • Varbūt Tavam mazulim ir kāds īpaši iecienīts ēdiens? Padalies ar tā recepti!

Kā iesūtīt savu stāstu?

  • Spied podziņu pie sava profila "PIEVIENOT RAKSTU";
  • Izvēlies rubriku „Bēbītis” un atslēgvārdu „Mazuļa-ēdināšana”;
  • Pievieno savu stāstu un bildes;
  • Kad viss izdarīts, spied SAGLABĀT, un stāsts pēc dažām minūtēm nokļūs portālā.

Stāstus gaidīsim līdz 20.novembrim (ieskaitot).

 

BALVA

SVAN Barošanas krēsliņš

no

20171030083732-45053.jpg

dizainakresli.lv

20171027171436-36606.jpg

Uzvarētājam būs iespēja izvēlēties barošanas krēsliņu sev tīkamākajā krāsā: bērza, tonēta balta bērza, lakota bērza, balinātas lakas bērza vai wenge beices krāsas krēsliņu.

Barošanas krēsliņš ir neaizstājams ikvienā vietā, kur uzturas ģimenes ar maziem bērniem.
Ne tikai mājās, bet arī sabiedriskās ēdināšanas vietās standarta mēbeļu komplektā jau tiek iekļauts barošanas krēsliņš, jo ērta vides pieejamība ģimenēm ar bērniem ir cieņpilna attieksme pret sabiedrības mazākajiem locekļiem.

Kad runa ir par mēbelēm, kas radītas bērnu vajadzībām, tad prioritāte ir drošība, dabiskums un ērtums. Dizainakresli.lv piedāvātais barošanas krēsliņš Svan iztur visus šos kritērijus, kļūstot par neaizstājamu palīgu ikdienai ar bērnu.

Bērnu mēbeļu sektors dizaineriem ir īpašs izaicinājums, jo jāspēj nelielā un vienkāršā objektā iekļaut augstu funkcionalitāti, ļaujot vienu krēsliņu izmantot dažādās pozīcijās, situācijās un arī dažādos bērna vecumos.  

Kvalitatīvs, viegls un pārdomāts barošanas krēsliņš palīdz vecākiem ērtāk aprūpēt bērnu, nodrošinot viņam pareizu pozīciju ēšanas laikā, kā arī drošību, kas vecāku skatījumā vienmēr ir pats būtiskākais kritērijs attiecībā uz viņu mazuli. Tāpēc Dizainakresli.lv piedāvā krēsliņu, kam ir drošības jostas pašiem mazākajiem, iespēja regulēt augstumu, dziļumu, kāju balstu, arī paplātes daļu, lai pielāgotos katra mazuļa augumam un arī vajadzībām.

Protams, vecāki arī spēs novērtēt to, ka krēsliņš izgatavots no koka, izskatās gaumīgs un ir viegli kopjams, jo bērnu ēdiena pasaules atklāšanas prieks parasti nepaliek tikai šķīvja vai paplātes robežās.