BIODERMA produkti tavas ģimenes vasarai

BIODERMA produkti tavas ģimenes vasarai

18. May 2016, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Būdama gan jutīga, gan stipra, āda apņem un aizsargā mūs. Tā panes dzedru vēju un dedzinošu sauli, tā sadziedē mūsu brūces. Tā sajūt mūsu emocijas un gūst labumu no saules. Tā ir mūsu lielākais sabiedrotais, mūsu ķermeņa sargs.

TIEŠI ĀDĀ BIODERMA ir radusi bioloģiskus un noturīgus risinājumus mūsu ādas veselībai un skaistumam.

Jebkurš, kurš vēlas saglabāt savas ādas veselību un skaistumu arī gada saulainajā laikā, atradīs savām vajadzībām atbilstošu saules aizsargkrēmu BIODERMA PHOTODERM produktu līnijā.

Lietošanai bērniem BIODERMA iesaka Photoderm KID SPF 50+/ UVA 39 aizsargājošo pieniņu. Tas nodrošina maksimālu ādas virsmas aizsardzību: SPF 50+ / UVA 39. Ādas dziļo aizsardzību garantē eksluzīvais CELLULAR BIOPROTECTION® komplekss, kas, papildināts ar C peptīdu, nostiprina ādas šūnu dabiskās aizsargspējas pret UV starojumu. Photoderm KID gaiši zilā krāsa (hipoalerģisks pigments) ļauj to uzklāt redzami un vienmērīgi. Zilā krāsa izzūd drīz pēc pieniņa uzklāšanas. Photoderm KID ir maiga, plūstoša tekstūra, kas atvieglo uzklāšanu; pieniņš neveido taukainu kārtiņu un ir fotostabils un ūdens noturīgs; bez oktokrilēna un smaržvielām. Pieniņš ir paredzēts lietošanai uz sejas un ķermeņa. 

Jutīgai ādai ar noslieci uz apsārtumu 

BIODERMA Photoderm AR SPF 50+ tonētais aizsargkrēms nodrošina ļoti augstu aizsardzību no saules jutīgai ādai ar noslieci uz apsārtumu, kā arī nomierina ādu un samazina un bioloģiski novērš apsārtumu. Krēma dabiskais tonis, kas pielāgots gaišai ādai, izlīdzina sejas krāsu. 

Augstai aizsardzībai kombinācijā ar dabiskā iedeguma veicināšanu 

BIODERMA Photoderm BRONZ SPF 30/ UVA 13 sausā eļļa pasargā ādu no bojājumiem, ko nodara UV starojums, un vienlaikus veicina dabiska noturīga iedeguma veidošanos. Iedegums veidojas nākamo trīs diennakšu laikā pēc sauļošanās. Šis nav paštonējošs līdzeklis- tam ir nepieciešams UV starojums, lai aktivizētu iedegumu veicinošās sastāvdaļas.

 

Kompaktpūderis- 100% minerāla sejas aizsardzība

PHOTODERM MAX kompaktais pūderis SPF 50+/UVA 24

20160516194026-64083.jpg

Labākais draugs katras sievietes somiņā vasarā! Satur tikai minerālfiltrus, kas nodrošina maksimālu aizsardzību pret UV starojumu. Izlīdzina ādas toni un rada veselīga mirdzuma efektu. Piedāvājumā divi toņi: gaišs un zeltains.

Pēc sauļošanās- Photoderm Après soleil pieniņš

Pēc sauļošanās āda ir jānomierina un jāmitrina. Photoderm Après soleil pieniņš atjauno ādas komfortu, intensīvi mitrina un paildzina dabiskā iedeguma saglabāšanos. Pateicoties šūnas aizsargājošam kompleksam, tas sagatavo ādu turpmākai saules iedarbībai. To ieteicams lietot pēc katras sauļošanās reizes; tam ir jauka smarža un viegla, atsvaidzinoša tekstūra. Pieniņš ir piemērots jutīgai ādai, un to droši var lietot arī bērni, gan uz sejas, gan ķermeņa.

20160516194056-19373.jpg

Ļoti augstai sejas aizsardzībai visiem ādas tipiem 

PHOTODERM MAX Akvafluīds SPF 50+/ UVA 24 (bezkrāsains)/ UVA 26 (ar toni)

Tas ir 2016.gada jaunums, kas nodrošina maksimālu ādas virsmas aizsardzību pret UV starojumu, unikālu šūnu bioloģisko aizsardzību ādas dziļumā, kā arī rada matētas ādas sajūtu, bez spīduma, pateicoties īpaši vieglajai tekstūrai.  

20160516194113-85492.jpg

Vasaras komplekts ģimenei

 

• Bērniem PHOTODERM KID pieniņš maksimālai aizsardzībai sejai un ķermenim.

• Abiem vecākiem- noturīgam iedegumam un aizsardzībai- Photoderm BRONZ sausā eļļa.

• Sievietēm papildus kosmētiskam efektam un aizsardzībai pret UV stariem- Photoderm MAX SPF 50+ kompaktais pūderis vai Photoderm MAX SPF 50+ tonēts akvafluīds.

• Pēc sauļošanās visiem patiks  Photoderm Après soleil pieniņš !

Lai jauka siltā laika baudīšana!

Māmiņu Klubs

20160209134630-77211.jpg