Bērnudārzu rindas Kurzemes rajons.

23. Jul 2014, 09:57 čabule čabule

e-pastā vēstule par 2 jaunām pirmskolas izglītības programmām latviešu valodā kurzemes rajonā :) .. Ieejiet eriga.lv un reģistrējieties, jo rinda tiešām ir īsa!!!

Te būs vēstule-

Labdien, bērnu vecāki!

 

Tā kā reģistrējot savu pirmsskolas vecuma bērnu kādas Rīgas pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādes rindā elektroniskajā datu bāzē esat norādījuši savu e-pasta adresi, tad nosūtām Jums jaunāko pirmsskolu informāciju -

Aicinām pieteikt bērnus pirmsskolas izglītības programmas (mācībām latviešu valodā) apguvei Rīgas 62.pirmsskolas izglītības iestādē un Rīgas 81.pirmsskolas izglītības iestādē

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments izsludina iesniegumu pieņemšanu no pirmsskolas vecuma bērnu likumiskajiem pārstāvjiem par bērnu reģistrēšanu rindā vispārējās pirmsskolas izglītības programmas (mācībām latviešu valodā) apguvei bērniem no pusotra gada vecuma Rīgas 62.pirmsskolas izglītības iestādē (Alīses ielā 19, Rīgā) un Rīgas 81.pirmsskolas izglītības iestādē (Grīvas ielā 11, Rīgā).

Iesniegumus, kas tiks reģistrēti ar agrāko reģistrācijas datumu citu izglītības iestāžu rindā saskaņā ar saistošo noteikumu 20.punktu , var iesniegt elektroniski pakalpojumu portālā www.eriga.lv vai jebkurā Rīgas domes Apmeklētāju pieņemšanas centrā no sludinājuma publicēšanas brīža līdz 31.08.2014. Pieteikumi, kas tiks reģistrēti pēc noteiktā datuma, rindā tiks reģistrēti vispārējā kārtībā.

 

 

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta

Administratīvās pārvaldes

Informācijas un analīzes nodaļas

Galvenā speciāliste

Agnese Jansone

maijuciitis maijuciitis 24. Jul 2014, 10:39

Man 62. iestādē vispār rāda 3. no 109 😃 pieteicos vakar, bet varbūt tāpēc, ka biju pieteikusies iepriekš un atteicos, jo redzēju, ka rinda gara un tagad, ka ir papildus grupa izvēlējos atkal? Hmmmm... 😉 Ja nu aicinās, domāsim, mums tuvāk citi, bet tur šogad nereāli, nākamgad arī varbūt tikai. jau 2 gadi un 10 mēneši manam! Bet prioritārie ui kā aiziet uz priekšu un jo tuvāk nāk tas datums, kad vajadzētu iet, jo rinda tiik lēnām virzās...

čabule čabule 23. Jul 2014, 12:39 Edlel

Pieteicos 6., tagad esmu 26. 😃
Ņemot vērā to, ka daudzi ir pieteikušies vairākos bērnudārzos, domāju ka tiksim tieši šajā- tieši tajā datumā, kuru atzīmēju.

čabule čabule 23. Jul 2014, 11:55 Edlel

Nu- kādus konkurentus? Konkurenti ir tikai tie, kuriem prioritāte ir, bet nedomāju, ka tie visi vienlaicīgi ar manu meitu taisās uz dārziņu- un nedomāju arī, ka tik daudz ar prioritāti savāksies.