Bērnu veselības centrs - modernākā diagnostikas aparatūra Latvijā

01. Dec 2017, 00:21 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Bērnu veselības centrs “TINEDO” bērnu ārstniecības jomā strādā jau kopš 2016. gada marta. Mūsu pacienti ir bērni, bet ir pieejami atsevišķi speciālisti arī pieaugušajiem. Pakalpojumi ir tikai maksas, jo nesniedzam pakalpojumus, kas ietilpst valsts nodrošinātajā paketē.

Veselības centra vadībai ir izdevies nokomplektēt ļoti augsti kvalificētu speciālistu komandu, kas var sniegt konsultācijas un piedalīties ārstēšanas procesā šādās jomās: profesora- pediatra, profesora -bernu ķirurga ar specializāciju proktoloģijā, ārstu -pediatru, neonatologa, gastroenterologa, oftalmologa, bērnu ķirurga, otolaringologa, dermatologa, bērnu endokrinologa, alergologa, logopeda, bērnu neirologa, stomatologu, zobu higienista, fizioterapeitu, mākslas terapeita, psihologa, tiflopedagoga (redzes korekcijas speciālists). Sertificēti un augsti kvalificēti masieri veic bērnu masāžas, iespējams veicināt imunitāti skābekļa vannās.

Mūsu speciālistu rīcībā ir šobrīd modernākā diagnostikas aparatūra Latvijā. Pēc nepieciešamības, veicam ekspresstestus (analīzes dažu minūšu laikā).

Pie mums darbu uzsāka psihologs, kas piedāvā veikt bērna psiholoģiskā stāvokļa novērtējumu, kā arī deju kustību terāpiju, kas ieteicama bērniem lau uzlabotu fizisko, emocionālo, kognitīvo (uztvere, atmiņa, uzmanība u.c.) un sociālo veselību. Šāda terāpija var būt ieteikta gan individuāli bērnam, gan kopā ar kādu no vecākiem.

Pie mums strādā medicinas māsas, kas speciālizejas tieši bērnu veselības aprūpē.

Ņemot vērā nodrošinātā servisa līmeni, mūsu sniegto pakalpojumu cenas ir samērīgas un draudzīgas, tās atrodamas mūsu mājaslapā bvc.lv. Piedāvājam savus pakalpojumus arī apdrošināšanas kompānijas “IF”, ar kuru noslēgts sadarbības līgums, klientiem.

Īpaši vēlamies uzsvērt, kā mūsu klīnikas telpas ir gaišas, mājīgas, pielāgotas bērniem, kā arī pieejamas cilvēkiem ar īpašām vajadzībām. Nepieciešamības gadījumā bērni kopā ar vecākiem gan pirms ārsta apmeklējuma, gan pēc tā var uzturēties bērnu rotaļu istabā. Cenšamies, pēc iespējas, samazināt mazo klientu savstarpējo saskarsmi, lai izvairītos no “apmaiņas ar slimībām”, tāpēc mūsu reģistratores piedāvā pacientiem pierakstus viņiem ērtā laikā.                 

Aicinām uz sadarbību mūsu nākotnes-bērnu labā!