Bērnu preču bodīte MA MI MA

Bērnu preču bodīte MA MI MA

09. Jan 2019, 20:00 Sandra Minakovska Sandra Minakovska

Labdien mammas un tēti. Mani sauc Sandra esmu daudzbērnu ģimenes māmiņa. Vēlos padalīties ar jums ar ziņu. Rīgā, Pērnavas ielā 12 esmu atvērusi, nu jau gadu, bērnu preču bodīti MA MI MA.

Bērnu preču bodīte MA MI MA vienmēr jūs jauki sagaidīs u palīdzēs piemeklēt vajadzīgo tieši jums. Gaidīsim jūs ciemos. Pie mums jūs varēsiet atrast gan jaunas, gan lietotās drēbītes. Izmēri sākot no 56 cm līdz 164 cm.

Mēs piedāvājam saudzēt dabu un iegādāties pie mums drēbītes. Mēs piedāvājam jaunus un lietotus apģērbus labā stāvoklī. Cenas draudzīgas. Lietoto apģērbu cena nepasniedz 7 eiro par vienību, bet jaunas drēbītes ir ne dārgāk par 19 eiro.

Drīzumā piedāvājumā būs Handmade apģērbi ar jauku dizainu bērniem, lai bērnība ir saulaina un krāsaina. Piedāvājumā arī attīstošas rotaļlietas, hand made krelles un apsveikuma kartiņas.

Nākotnē būs vairāk rokdarbi - rotaļlietas, lacīši, apsveikuma kartiņas, aksesuāri.

Izvēlēto preci arī sūtam. Pirkumam virs 25 eiro piegāde bezmaksas.

Esam daudzbērnu ģimeņu draugi. Uzrādot goda ģimenes karti un personas apliecinošu dokumentu tiek piemērota atlaide 20% apmērā no pirkuma summas

 

 

https://www.facebook.com/MAMIMAMadebyMe/

www.mamimashop.com

 

Ilva Ilva 09. Jan 2019, 21:58

Skaisti iekartota bodīte,ļoti patikama atmosfēra ,atradīsiet daudz jauku lietu saviem mazajiem par patīkamām cenām -abğērbs ,rotaļlietas ,grāmatiņas ,rotiņas mazajām dāmām .

Inna Plāne Inna Plāne 09. Jan 2019, 21:23

Jauka bodīte, stilīga.