Bērns un vitamīni pavasarī

14. May 2015, 14:28 Patimamma Patimamma

Sveikas māmiņas!

Šodien gribēju padiskutēt un uzzināt par vitamīnu lietošanu Jūsu mājās. Man mājās aug 2.5 gadus veca bērnudārzniece. Pirmais gads dārziņā un protams, ka jau vairumu arī mūs nepagāja garām dažādas slimības. Vēl pirms bērnudārza uzsākšanās cerēju, ka jau manu bērnu bieža slimošana neskars, kaut arī bijam vieni no piecinieka, kuri saslima visvēlāk - septembrī sākam dārziņa gaitas, oktobra sākumā pirmo reizi saslimam ar parastu saaukstēšanos. Tā arī ar nelielam pauzem līdz decembrim slimojam. Jāsaka gan, ka slimības nebija nopietnas, taču tomēr... Tad līdz martam mēs nepārtraukti apmeklējam darziņu, kad vienu dienu sākas neliels klepus, kurš dažu dienu laikā aizgāja līdz bronhītam, šeit gan mums izrakstīja antibiotikas.  Žēl protams bija, ka visu gadu mēģinaju uzturēt bērna imunitāti, dzert vitamīnus un ar vienu antibiotiku kursu novest līdz nullei visu vitamīnu kursu.

Tāpēc gribēju ar Jums māmiņas parunāt, kā notiek Jūsu mājās, kadus vitamīnus lietojat un kādā veidā uzturāt berna imunitāti. Piemērām mēs visu gadu dzeram Moller zivju eļļu un dzeram Sambucus sīrupiņu. Reizi gadā izejam Osteocare kursu. Taču tagad ziema ir beigusies un mani māc pārdomas, vai man turpnāt dot to visu arī turpmāk, jo patreiz mēs lietojam tikai C vitamīnu. Zinu, ka jautājums ir adresējams pediatram, tomēr gribās dzirdēt atsauksmes arī no citiem, varbūt ir kāds kas zivju eļļu dot veselu gadu bez pārtraukuma?

Lūdzu dalieties ar savu redzējumu vitamīnu lietošanā.

smukinja86 smukinja86 14. May 2015, 18:22

Es savam dēlam dodu Apovit Smartkidz zivju eļļu un C vitamīnu, reizi gadā izejam multivitamīnu kursu😀

Patimamma Patimamma 14. May 2015, 15:30 eevisa

Par vasaras un rudens sezonu nav jautājumu, piekritu par tiem labumiem, taču par svaigi spiestām sulām ziemā arī tāds diskutējams jautājums, vai tie ir savi augļi, vai no ārzemēm atvesti/migloti citrusa augļi, kur ir neziņa vai tie aiziet labumā vai tomēr nevajag lietot uzturā.☹

Patimamma Patimamma 14. May 2015, 15:26 elzaa25

Paldies par viedokli. Moller zivju eļļai es uzticos, tāpēc arī lietojam. Par Grindex produkciju nav informācijas, nevaru komentēt. Vai varat aprakstīt savas pārbaudītas vērtības?