Autiņbiksīšu testi: iesaistām visu ģimeni!

Autiņbiksīšu testi: iesaistām visu ģimeni!

12. Sep 2019, 16:04 Olīša mamma Olīša mamma

Jau no pašiem pirmsākumiem Huggies autiņbiksītes ir mūsu iecienītākās. Pirms Huggies, un arī Huggies lietošanas laikā, mēs izmēģinājām arī dažādas, citu firmu autiņbiksītes, bet diemžēl visi šie mēģinājumi beidzās nesekmīgi.

Kā arī apmeklējot dažādus pasākumus, iepērkoties aptiekās un citviet, bieži saņēmām dāvanās dažādu firmu autiņbiksīšu paraugus. Protams, nedzīvojām izšķērdīgi un ārā nemetām, tāpēc ik pa laikam testējām un izlietojām šīs dāvaniņas.

Zemāk minēšu biežākās problēmas ar kurām saskārāmies šo autiņbiksīšu testēšana. Pēc visiem testiem mēs tik un tā atgriezāmies pie savas pārbaudītās vērtības – Huggies!

·       Kad olītis vēl bija pavisam maziņš, kā viena no biežākajām problēmām parasti bija noplūdes. Ar Huggies tā nav bijis ne reizi, vienmēr sauss dupsis.

·       Apsārtis dupsis. Es vienmēr cenšos kārtīgi nosusināt bērna dibentiņu, jo viņam tiešām ir diezgan jūtīga ādiņa un bieži gadījās apsārtumi. Protams, ne jau vienmēr pie tā ir vainīgas autiņbiksītes, bet samērā bieži tā diemžēl bija gan.

·       Olivers pēc izmēriem nav nekāds milzīgais mazulis. Parasts standarta bēbītis, bet tik un tā vienas firmas biksiņas mums regulāri nospieda puncīti un kājiņas. Šeit nebija problēma izmērā, ar to viss kārtībā, vienkārši nebija domātas mums. Draudzenes mazulim ar šīs pašas firmas biksītēm viss bija kārtībā.

·       Pēdējās autiņbiksītes ko testējām, bija vienā no vasaras karstajām dienām. Uzvelkot šīs autiņbiksītes, mazulim jau pēc dažām minūtēm viss dupsītis bija nosvīdis. Tas liecina par ļoti nekvalitatīvu/neelpojošu materiālu. Es priecājos, ka to pamanīju pirms izgājām no mājas. Varēju uzreiz nomainīt biksītes. Domāju, ka mazais rausis nebūtu priecīgs, ja +30 grādos es viņam šādās autiņbiksītēs svīdinātu dupsīti. Es protams zinu, ka arī citās autiņbiksītēs mazulim pie tik daudz grādiem noteikti svīstu dupsītis, bet šis bija pārāk traki.

Mūs ļoti apmierina tas, ko tagad lietojam, tāpēc arī tuvākajā laikā neplānojam mainīt Huggies pret kādu citu firmu.

Ļoti laba kvalitāte un adekvāta cena – šie būs pareizie atslēgas vārdi, kas mums raksturo Huggies autiņbiksītes!