ATTIPAS kurpītes- maziem bēbīšiem un lielākiem bērniem

ATTIPAS kurpītes- maziem bēbīšiem un lielākiem bērniem

16. Feb 2015, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Īpašā ideja par apaviem mazākajiem staigātājiem radās 2004.gadā. Pēc 7 gadu tirgus izpētes un sadarbības ar ortopēdistu, tika radītas Attipas kurpes. Pirmās Attipas kurpītes dienasgaismu ieraudzīja 2011.gadā un īsā laikā iekaroja popularitāti visā pasaulē. Tūkstošiem bēbīšu iemīlēja Attipas un mammas novērtēja apavu funkcionalitāti un neierasto dizainu.

Attipas apavi dabiski veido pareizu bērna stāju un gaitu, kā arī pēdas izliekumu. Ar Attipas apaviem bērns jutīsies kā ar basām kājām. Attipas- mīkstas un elastīgas kurpes. Tā kā mazuļi ikdienā sper vairāk kā 2500 solīšus, apaviem jābūt pietiekami viegliem, lai mazuļa pasaules iepazīšanu neierobežotu.

 

20150205111147-39301.jpg

Individualiāte katram solītim

9 līdz 12 mēnešu vecumā mazulītis mācās nostāvēt un spert pirmos solīšus. Mammas zina, ka ne vienmēr ir iespējams nodrošināt bēbīšiem basas pēdiņas. Tai pat laikā Lietuvas vadošais ortopēdists uzsver, ka mazuļiem nav nepieciešami ortopēdiskie apavi ar cietām zolēm vai ar augstu atbalsta vietu. Pirmajām kurpītēm jābūt vieglām, stabilām, nodrošinot maksimālu sajūtu amplitūdu mazajam pasaules izzinātājam. Attipas kurpītes to piedāvā.

 

20150205111207-63442.jpg

 

Mājās, ārā, bērnudārzā

Kurpes var tikt valkātas mājās, piemēram, ja ir auksta grīda mājās vai slīdošs grīdas segums. Tās ir neaizstājamas, dodoties pastaigās ārā vai pavadot laiku rotaļu laukumā. Tāpat tas ir ideāls risinājums bērnudārzam.

Kāpēc izvēlēties Attipas?

Kad pienāk laiks māmiņai izvēlēties pirmos apavus mazulītim, Attipas kurpju izvēle ir kā radīta mazajiem staigātājiem. Vairs nebūs jāuztraucas par to,kā iemācīt mazulīti valkāt kurpes, jo, ak vai, cik daudz mazuļiem nepatīk valkāt apavus! Bērniem patiks krāsainais dizains, Attipas mīkstais materiāls, kas ļaus bērniem ar prieku  atklāt pirmo solīšu prieku!

 


20150205111228-83234.jpg

 

Apavu vieglums

Mīkstie Attipas apavi izstrādāti speciāli bērniem, kuri sākuši staigāt. Viegli kā zeķes, ievērojami stabilākas nekā parastās mājas čībiņas. Kā zināms, ārsti iesaka bērniem pēc iespējas vairāk staigāt ar basām kājām. Attipas apavi noteikti būs tie, kuri sniegs šo baso kāju sajūtu.

Mīksti un ērti

Sperot pirmos solīšus, svarīgi, lai bērns staigātu uz pilnas pēdas, veidojot pareizu stāju. Attipas apavi vienmērīgi sadala slodzi uz kājām. Tā kā apkārtējā vidē mēdz būt dažādas virsmas, pateicoties Attipas apavu neslīdošajai zolei, bērns jutīsies droši uz jebkuras virsmas- flīzēm, lamināta, zāles. 

Elpojoši

Apavi veidoti no dabiskiem materiāliem- kokvilnas, tādējādi apavi ir elastīgi un nodrošina brīvu termoregulāciju. Kurpju zolēs ir īpaši caurumiņi papildus ventilācijai, tādējādo pēdiņa mazāk sviedrējas un baktērijas neveidojas.

Anatomiskas

Bēbīša pēdas forma un proporcijas atšķiras no pieaugušā. Mazuļa papēža daļa ir šaurāka, bet pirkstu daļa- platāka. Tieši tāpēc bērnu apaviem priekšējā daļa ir platāka nekā aizmugures daļa. Lai gan pēc izskata tas var šķist neparasti, tas ir absolūti anatomiski.Mīkstais zolīte atbalstīs bērna kājas katrā kustībā, neļaujot kājām tik ātri nogurt. Ja apavi priekšējā daļā ir šaurāki, tie saspiež mīkstos audus un pirkstus, tādējādi traucējot asins cirkulāciju. Tāpat ja apaviem ir bieza un cieta zole, mazuļa kājiņas ātri nogurst.Attipas apaviem ir plata priekšējā daļa, elastīga zole un stabila papēža daļa, ļaujot justies maksimāli ērti, netraucējot bērna dabisku attīstību.

 


20150205111256-20678.jpg

 

100% drošas

Apavi izgatavoti no neitrāliem un organiskiem materiāliem: kokvilnas auduma un patentēta termoplastiskā silikona (analogs, ko lieto mazuļa knupīšu ražošanā), kas ir ne tikai ļoti mīksts, bet arī izturīgs. Attipas apavi ir arī draudzīgi apkārtējai videi un bērna veselībai. Kurpes nesatur un ražošanas procesā nav izmantoti toksiski materiāli, līmes un formaldehīds.Apavi atbilst drošības prasībām, kā arī ir Eiropas drošības sertifikāti, piemēram, Vācijas TUV drošības sertifikāts.

Veicina bērna attīstību

Zinātnieki ir pierādījuši,ka pareizi sperti pirmie solīši stimulē mazuļa prāta darbību jeb kognitīvo attīstību.

Viegla kopšana

Attipas apavus var mazgāt, tādējādi apavi kalpos ilgu laiku. Lai pēc iespējas ilgāk saglabātu sākotnējo izskatu, tiek ieteikta apavu mazgāšana ar rokām. Ja tiek izvēlēta mazgāšana automātiskajā veļas mašīnā, apavus jāievieto īpašā veļas maisiņā.

 

20150205111410-19420.jpg

 

Produkta apraksts

- Paši pirmie skaistuma apaviņi bērniem no 3 lidz 6 mēnešiem

- Apavi mazajiem staigātājiem līdz 3 gadu vecumam

- Valkāšanai mājās, brīvā dabā un bērnudārzā

- Mīksta, elastīga un neslīdoša zole

Elpojoša ārzole samazina pēdu svīšanu

- Platā apavu priekšējā daļa nodrošina pareizu pirkstu attīstību

- Ražošanā izmantoti tikai droši materiāli

- Anatomiska forma

- Mazgājami ar rokām vai veļas mašīnā

- Sastāvs: 80% kokvilna, 17% elastāns, gumija 2%, poliuretāns 1%, zole no termoplastiska silikona 100%.

 

20150205111317-62254.jpg


20150205111125-43402.jpg

www.attipas.lv

Izmēru tabula 

20150129153815-52684.jpg