Atsauksme par Bubchen krēmu sliktiem laikapstākļiem

Atsauksme par Bubchen krēmu sliktiem laikapstākļiem

13. Dec 2012, 21:34 maijbite maijbite

Labvakar!

Beidzot varu uzrakstīt atsauksmi arī par šo MK laimēto krēmu. Paldies par to! :) Šogad tieši nebija krēma, ko lietot aukstajā laikā.

20121213212353-19614.jpg

"Bübchen Wind & Weather Cream sastāvā ir karitē eļļa, pantenols, kas ar speciālo dabīgo vielu komplektu nodrošina ādai neaizstājamas taukskābes un mitrumu, stiprina dabīgās ādas aizsargspējas un saudzē zīdaiņa ādu.

Krēms īpaši saudzīgi aizsargā un kopj maigo un jūtīgo zīdaiņa ādu ar mandeļu eļļu un vitamīnu E. Tas stabilizē ādas mitruma saturu un novērš tās izžūšanu. Šis krēms ir piemērots arī pieaugušajiem, tāpēc iegādājoties šo krēmu, būsi parūpējusies par veselīgu sejas ādu gan bērnam, gan pieaugušajam šajos aukstajos vējos!" (apraksts no http://www.maminuklubs.lv/mk/balvina-no-bubchen-mazula-adas-aizsardzibai-tiek-96261/).

Krēmu uzsmērējam jau pusstundu pirms iešanas ārā, lai paspēj iesūkties. Tas iesūcas ļoti ātri un ir patīkams gan mazajiem, gan arī lielajiem. :)

Pateicoties šim krēmam manas meitas un šad tad arī mūsu sejas tiek aizsargāta no vējiem un saliem. :)

Maija


Bubchen - maigākajai ādai pasaulē!

Dabiska ādas aizsardzība visiem laikapstākļiem

Bübchen Wind & Weather Cream sastāvā ir karitē eļļa, pantenols, kas ar speciālo dabīgo vielu komplektu nodrošina ādai neaizstājamas taukskābes un mitrumu, stiprina dabīgās ādas aizsargspējas un saudzē zīdaiņa ādu.

Krēms īpaši saudzīgi aizsargā un kopj maigo un jūtīgo zīdaiņa ādu ar mandeļu eļļu un vitamīnu E. Tas stabilizē ādas mitruma saturu un novērš tās izžūšanu. Šis krēms ir piemērots arī pieaugušajiem, tāpēc iegādājoties šo krēmu, būsi parūpējusies par veselīgu sejas ādu gan bērnam, gan pieaugušajam šajos aukstajos vējos!

maijbite maijbite 14. Dec 2012, 09:21 neta25

Es arī brīvdienās uzsmērēju sev, kad negribas neko mālēt un krāsoties. 😀