ATSAUKSME: Kādas zāles jūs dodat bērnam, kad viņa ķermeņa temperatūra ir paaugstināta?

ATSAUKSME: Kādas zāles jūs dodat bērnam, kad viņa ķermeņa temperatūra ir paaugstināta?

23. Sep 2014, 19:53 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ak šis rudens. Viss būtu labi, bet, kā sākas drēgnums, bērni kā pa ķēdīti sāk slimot. Tā nu arī mans bērns pēc divu nedēļu iešanas uz dārziņu apslima.

Neliels klepus, iesnas, paaugstināta temperatūra jau vairākas dienas virs 38. Bērns visu laiku ir noguris, nevēlas ēst, un ir redzams, ka viņam sāp, viņš izjūt diskomfortu.

Agrāk mēs arī slimojām, bet pat paaustinātas temperatūras gadījumā bērns bija aktīvs, spēlējās, ēda, labi dzēra, un šajā reizē viņu uz to nevar pat piespiest.

Es zinu, ka temperatūru pazeminošie līdzekļi jādod, kad tā pārsniedz 38,5 grādu robežu. Parasti, ja bērns labi jūtas, tad temperatūru nepazeminām pat līdz 39 grādiem, jo tā temperatūra nav slimība, bet gan tieši otrādi - rādītājs, ka organisms cīnās.

Bet, diemžēl, šoreiz nebija tas gadījums, bērns bija raudulīgs, viņam sāpēja un bija drudzis. Tāpēc gāju uz aptieku un iegādājos Ibustar bērniem. Tam ir patīkama garša un bērns to bez problēmām lietoja.

Izlasīju instrukciju un tajā rakstīts, ka tas ir sāpju mazinošs līdzeklisvāju un vidēji smagu sāpju gadījumiem. Tāpat arī tas pazemina temperatūru bērniem no 5 līdz 29kg. Mums ir 3 gadi un sveram 18kg.

Farmaceite ieteica mums šo līdzekli, bet brīdināja - ja temperatūra turas augsta vairāk kā trīs dienas, jāvēršas pie ārsta.

Gribu teikt, ka Ibustar tiešām ātri iedarbojas, jo jau pēc pusstundas mans bērns paprasīja padzerties. PATS, bez manas mūžīgās dīkšanas "nu padzeries taču vienu malciņu".

Vienkārši gribēju padalīteis atsauksmē par šo līdzekli. Paldies visiem, kas to izlasīja līdz galam un lai visiem bērni veseli!

Marina

 20130919103517-40240.jpg

Liene Krúza Liene Krúza 23. Sep 2014, 15:04

4gadigai mitinai prt t dodu NUROFEN, bet 6.mnesus vecajam puikam svcites.
NUROFEN,PANADOL,IBUSTAR vini un tie pasi,tik atskiras garsas,nosaukumi.

23. Sep 2014, 14:25

Nurofern vai svecītes.