Atklājam rubriku Huggies® Rotaļu Zeme!

Atklājam rubriku Huggies® Rotaļu Zeme!

04. Jun 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Bērniem mūsu pasaule šķiet liela un plaša un katru dienu tajā tiek apgūts kas jauns, tiek piedzīvoti pārsteigumi un izzināšanas prieks. Bērni apgūst visu to, ko mēs jau sen zinām un mums tas nešķeit nekas īpašs, taču bērnam gan, tāpēc mums jābūt līdzās un jāstāsta, jārāda, jādod iespēja jaunām atklāsmēm. 

Rotaļāšanās laiks ir īpašs. Ne tikai jautrībai, bet arī bērna attīstībai. Rotaļāšanās ir bērnu, arī bēbīšu "darbiņš" un tas ir veids, kā viņi apgūst jaunās lietas šajā pasaulē. Spēlējoties bēbīši, mazuļi un arī lielāki bērni apgūst jaunas prasmes, attīsta radošumu, iemācās arī par attiecībām ar citiem cilvēkiem.

Ikviena aktivitāte, rotaļāšanās ir būtiska- bumbu ripināšana vai zeķu šķirošana. Jebkāda veida rotaļas sniedz neskaitāmas iespējas mācīties un likt lietā jaunās prasmes.

Mamma un tētis ir bērna pirmais un mīļākais rotaļu biedrs. Jau no paša dzīves sākuma, bērniņš rotaļājas ar mammu, pētot mammas seju, klausoties mammas balsī, pētot rotaļlietas. Bērns ir darbā- nebeidzamā mācīšanās un izpētes procesā.

20170601131742-61502.jpg

Māmiņu Klubs atklāj jaunu rubriku Huggies® Rotaļu zeme, kas būs kā atbalsta izglītojoša programma vecākiem par bērnu attīstību un rotaļāšanās nozīmību.

Programmas ietvaros šajā rubrikā meklē :

Īpašus fotostāstus mazuļu rotaļām;

- Speciālistu ieteikumus vides iekārtošanai;

- Ieteikumus rotaļlietu izvēlē;

- Praktiskas meistarklases rotaļlietu izveidē;

- Dažādu rotaļāšanās metodiku apskatus;

- VIDEOstāstus  un praktiskus ieteikumus rotaļām;

- Mammu pieredzes stāstus;

- Dažādus konkursus ar vērtīgām balvām un vēl un vēl un vēl! 

Tiekamies Rotaļu zemē KATRU DIENU!

Pievienojies un seko aktivitātēm arī 

www.facebook.com/maminuklubs.lv

www.instagram.com/maminuklubs

20170601131319-56319.jpg