Arsēnijam mutē celtniecība, galvenais celtniecības materiāls - Preventan®!

Arsēnijam mutē celtniecība, galvenais celtniecības materiāls - Preventan®!

06. Nov 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mēs esam vieni no tiem, kas ar dārziņa gaitu uzsākšanu, slimo. Tā kā maijā tikām pie diagnozes "Bronhiālā astma", uz katra bērna šķaudienu reaģēju īpaši saasināti.

Esmu lēnā tipa cilvēks, kamēr iedomājos, ka vajag nopirkt vitamīnus, bērns jau saslimis.

Es daudz domāju par sīrupiem un vitamīniem, kas uzlabo imunitāti, bet tik un tā nekādi nevarēju izvēlēties nevienus no plašā aptieku sortimenta. Jā, un tādu atsauksmu, pēc kuru lasīšanas es domātu - nu gan viss, jāpērk,  - arī nav.

Talkā nāca Māmiņu Klubs un piedāvāja testēt Lāča spēku imunitātei. Nu tādam nosaukumam pretī turēties nav iespējams!

Kad es sāku pētīt bioloģiski aktīvo vielu sastāvu, sapratu, ka tie nav vitamīni, bet gan imunitātes būvmateriāli - tiešā nozīmē, jo, tā, ko izrakstīja ārsts (tieši imunitātes būvmateriāla) mums arī rudenī trūkst, un tieši tagad vīrusi mums vienkārši krīt virsū, imunitāte jūk prātā, jo nezina, pie kā vispirms ķerties.

20131031121420-54605.jpg

Kad atvedu mājās Preventan®, dēls jau vairākas dienas no rītiem pastiprināti klepoja, un mūsu diagnozes gadījumā, tas visai ātri izraisa bronhītu.

Tad nu lietojam Preventan® jau gandrīz mēnesi, klepus stiprāks nepaliek, un vairāk neko citu nelietojam (astmātiķu māmiņas sapratīs, ka tas ir reāls brīnums). Bērns izklepojas no rītiem.

20131031121503-91730.jpg

Meitenes, iesnas pazuda, nu tas tiešām ir kaut kāds brīnums. Pagājušajā gadā bērnam kā septembrī iesnas sākās, tā beidzās tikai šī gada jūlijā. Un tagad mēs no rīta tīram deguntiņu ar Quixx jūras ūdeni, ko mums ieteica LORS vēl pagājušajā gadā, un mierīgi, tīri laižam uz dārziņu.

Nu un dārziņā, paši zināt, kas tagad darās - riktīgs klepus ir dzirdams visos stūros, iesnas - kā normāla parādība, it kā puņķi būtu tas pats, kas uz tualeti aiziet.

"Ovālu", kā bērns to nosauca, jāiedzer tā, lai pēc tam pusotru stundu aktīvās vielas uzsūktos mutes gļotādā. Tāpēc tabletīti vislabāk nosūkāt vai turēt zem mēles. Mans dēls, dabīgi, grib to sagrauzt, bet mums ir noruna, lai viņš ar visiem spēkiem censtos noturēt "ovālu zem mēlītes". Un kamēr šī mini cīņa ar mēli notiek mazajā mutītē, tabletīte kūst.

Dodu vitamīnus pamatā uz nakti, lai pēc tam tiešām viņš neko nevarētu paķert un apēst vai uzdzert virsū. Tāpēc ceru, ka spēcīgas imūnistēmas būvniecības darbus mutē Preventan veic pilnā sparā.

Kopā ar šīm tabletītēm tikām arī pie tabletēm, kas palīdz pret sāpēm kaklā (Arsēnijs rāda!). Šī mēneša laikā tās vēl mums nav noderējušas!

Preventan® Quattro –  ātra un efektīva aizsardzība kaklam

20131031121627-85870.jpg

Tabletes ieteicamas, ja ir diskomforta sajūtas kaklā - sāpes un aizsmakums. Bērniem no 3 gadu vecuma un pieaugušajiem.

Un Preventan® Akut – ātra un efektīva aizsardzība pret saaukstēšanos

20131031122136-25483.jpg

20131031122204-21391.jpg

Vēl Arsēnijs tika pie dāvaniņas no lācīša - magnētiņa un maciņa!

20131031122301-33210.jpg

Iedomājieties, ja VISI BĒRNIŅI dārziņā būtu veseli? OOOOOO, pirmsskolnieka māmiņas sapnis. Un pagaidām tas ir tikai sapnis, pretosimies vīrusiem un Preventan® aizkavēsies pie mums, visdrīzāk, līdz pat vasarai.

Vai tavi bērniņi tagad ir veseli?

Vai lietojat kaut ko no aptiekas līdzekļiem imunitātes uzlabošanai?

Ilona