APTAUJA: Vai gribētu Māmiņu Klubu un Mobilo Veselības busu redzēt savā pilsētā?

APTAUJA: Vai gribētu Māmiņu Klubu un Mobilo Veselības busu redzēt savā pilsētā?

30. Oct 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

2021.gadā mums ir lieli plāni! Ne tikai Māmiņu Klubam, bet, apvienojot spēkus ar Bērnu veselības busu jeb Mobilo veselības aprūpes centru (MVAC), kas ir speciāli aprīkots transporta līdzeklis, kurā kvalificēti ārsti-speciālisti brauc uz Latvijas pilsētām un nodrošina bērniem primāro medicīnisko aprūpi. Veselības busa darbības mērķis ir padarīt pieejamākus medicīniskos pakalpojumus ģimenēm ar bērniem un nodrošināt regulāras bezmaksas primārās medicīniskās aprūpes, kā arī savlaicīgu norīkojumu pie kvalificētiem speciālistiem.

Bērnu veselības buss jau vairāk kā 3 gadus sadarbojas ar Bērnu Klīniskās Universitātes Slimnīcu (BKUS): “RMHC Latvija” nodrošina tehnisko un materiālo bāzi, lai BKUS speciālisti varētu veikt savu profesionālo darbu tajos Latvijas novados, kur tas ir nepieciešams.
MVAC komandā ir vairāk nekā 30 speciālistu – pediatri oftalmologi, bērnu neirologi, pulmonologi, alergologi, endokrinologi, gastoenterologi, otolaringologi, dermatologi, runas terapeiti. Vidēji mēnesī sniedzam 450 ārstu konsultācijas, gadā dodamies vairāk nekā 90 braucienos pa Latviju, nobraucot vairāk nekā 22 000 kilometru.

Lūk, vēlamies doties izbraucienos uz JŪSU pilsētu, ņemot līdzi arī Māmiņu Kluba speciālistus! BET tam mums vajadzīga JŪSU palīdzība, lai zinām, kurā pilsētā vēlētos mūs satikt!

AIZPILDI aptauju un gaidīsim ziņu!