Alises pirmā diena bērnudārzā.

20. Mar 2013, 22:53 annijalise annijalise

Man pēc apmēram viena mēneša būs jātgriežas darbā, tad nu mēs ar vīru nolēmām, ka mazajai jāsāk būs apmeklēt b/d. Alise praktiski ie mājas bērns, tad nu šodien Alise apmeklēja b/d pirmo dienu.

Šodien mēs tur uzturējāmies no pl. 8.00- 11.00, jā mēs, jo es visu laiku biju viņas acu lokā, jo es labi saprotu ka nav ko bērnu traumēt, uzreiz to atstājost svešā vidē, un pie svešiem cilvēkiem.

Mēs bijām grupiņā ''Mārītes'', tā ir b/d jaunākā grupiņa, jeb no 2 gadu vecuma, bet pieņem arī bērniņus no 1,6 g.v., un arī tos kuriem ir nesen uzzsākuši b/d gaitas, tad nu šodien grupiņā bija bērniņi no 1,5 g.v., līdz 3 g.v.

Vispār šodien es viņu aizvedu uz b/d lai redzētu kā vispār viņa uzvedās tādā svešā vidē, starp svešiem maziem cilvēciņiem, un vēl svešām tantēm.

Pl. 9.00. visiem bērniem dod dzert pienu, un mana arī to dzēra, kaut parasti viņa tā nedara, mājās iedzer vienu mutīti, un viss, bet tagad izdzēra veselu krūzīti ar pienu.

Un man bija prieks, ka viņa neslēpās, nekāvās un neraudāja, un neniķojās, nu vispār uzvedās priekšzīmīgi.

Lūk, tā mums klājās pirmajā dienā b/d.Uz b/d rīt iesim vēl, bet es viņu uz kādu brīdi atstāšu vienu, aiziešu uz citu telpu, lai radinās.

Es noteikti jums vēlāk pastāstīšu kā mums klājas ar bērnudārznieces gaitām.

 

Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK 20. Mar 2013, 23:33

Lieli malači , lai turpinās tik pat priecīgi b/d apmeklējumi!

annijalise annijalise 20. Mar 2013, 23:01 Vavinna

jā nu nākamnedēļ, jo rīt arī uz pusdieniņu jo būs otra audzinātāja.