Zemnieku Saeimas dāvinājums BKUS -  jauns elektromobīlis maltīšu izvadāšanai

Zemnieku Saeimas dāvinājums BKUS - jauns elektromobīlis maltīšu izvadāšanai

26. Dec 2010, 15:16 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

 Meklējot jaunus un efektīvus risinājumus, ar mērķi nodrošināt Bērnu slimnīcas mazajiem pacientiem vienmēr siltas un gardas maltītes, lauksaimnieki – Zemnieku Saeimas biedri - no visas Latvijas atsaucās Bērnu slimnīcas fonda aicinājumam un saziedoja līdzekļus jaunas maltīšu izvadāšanas mašīnas iegādei.

 

Apzinoties veselīga un garda ēdiena nozīmi veselības stiprināšanā, Zemnieku Saeimas biedri ļoti atsaucīgi un operatīvi saziedoja vairāk nekā 8000 EUR jaunas un efektīvas ēdienu izvadāšanas mašīnas - elektromobīļa – iegādei. Jaunais elektromobilis tika iegādāts, ar Melex pārstāvniecības Latvijā atbalstu.

 

Līdz šim ēdiens tika izvadāts ar morāli un tehniski novecojušu eletromobīli, un nereti pie slimnīcas iemītniekiem maltīte nokļuva jau atdzisusi. Jaunais elektromobīlis ir ne tikai krāšņs, bet arī ar slēgtu platformu, kas samazinās iespēju ēdienam atdzist, vedot to pa plašo slimnīcas teritoriju.

 

Siltas brokastis, pusdienas un vakariņas pacientiem ļaus sajusties kā mājās, kad māmiņa pasniedz tikko pagatavotu siltu un garšīgu ēdienu.