Vēl nedēļu aicina ziedot bērnu grāmatas bibliotēkas izveidei bērnu slimnīcā

Vēl nedēļu aicina ziedot bērnu grāmatas bibliotēkas izveidei bērnu slimnīcā

23. Jul 2011, 21:49 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Elkor sadarbībā ar ziedot.lv vēl līdz 26.septembrim aicina ziedot bērnu grāmatas slimnīcas Gaiļezers bērnu nodaļām. Ikviens ziedotājs iegūst 20% atlaidi jaunas grāmatas iegādei vai iespēju apmainīt atnesto grāmatu pret citu.


"Labdarības akciju uzsākām 11.septembrī un esam priecīgi par lielo cilvēku atsaucību - nedēļas laikā ir saziedotas jau vairāk nekā 1000 grāmatas. Jāatzīst, ka līdz šim ir saziedotas tieši pieaugušo grāmatas, dažāda daiļliteratūra, kas ļoti noderēs bibliotēkas veidošanai veco ļaužu pansionātā "Mežciems", tādēļ šonedēļ aicinām ziedot tikai bērnu grāmatas bibliotēkas izveidei bērnu slimnīcā "Gaiļezers"," stāsta Inta Grase, Elkor mārketinga direktore.

 

"Priecē tas, ka pat šodienas apstākļos cilvēki vēlas vairāk darīt labu citiem nevis gūt labumu sev un to pierāda arī šī akcija - lai arī cilvēkiem ir iespēja saņemt kādu grāmatu apmaiņā, ja tie vēlas, lielākoties cilvēki šo iespēju neizmanto un atstāj visas grāmatas labdarībai. Tāpat arī atlaižu kuponi jaunas grāmatas iegādei nav daudz izmantoti, kas norāda, ka tas nav bijis pamata motivators, kādēļ cilvēki ziedo. Cilvēki ziedo, lai sagādātu citiem prieku," komentē ziedot.lv vadītāja Rūta Dimanta

 

Grāmatu ziedošanas akcija turpinās līdz 26.septembrim.

 

Ik dienu laikā no 10.00-22.00 grāmatas iespējams nodot Grāmatu ziedošanas stendā t/c Elkor Plaza Brīvības gatvē 201, 1.stāvā, grāmatu nodaļā.

 

Ikviens, kurš ziedo grāmatu, saņem 20% atlaižu kuponu jaunas grāmatas iegādei t/c Elkor Plaza vai arī iespēju saņemt apmaiņā kādu no jau atnestajām grāmatām.

 

Grāmatu pieņemšanas kritēriji:

 

1.      Jebkura grāmata bērniem latviešu vai krievu valodā.

2.      Grāmatai nav bojāti vāki, tā ir labi saglabāta.

3.      Nevienā lapaspusē nav smērējumi, zīmējumi vai cita veida bojājumi.

4.      Grāmatai ir visas lappaspuses.