Vai Tu jau pieteicies ar ģimeni Spice Home pasākumam "Mazulim drošs mājoklis"?

Vai Tu jau pieteicies ar ģimeni Spice Home pasākumam "Mazulim drošs mājoklis"?

03. Jan 2011, 12:22 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

27. martā, no plkst. 12.00 – 15.00, t/c Spice Home norisināsies bezmaksas ģimeņu pasākumi, kuru laikā apmeklētāji tiks iepazīstināti ar bērnam droša mājokļa iekārtošanu, būs iespēja uzzināt Māmiņu Klubs ekspertu ieteikumus par mazuļa drošību un jaunākajām tendencēm interjera dizainā. Mazuļi kopā ar drošības rūķi varēs darboties radošajās darbnīcās, piedalīties konkursos un citās aktivitātēs.

 

Lai pievērstu Latvijas vecāku uzmanību bērnu drošībai mājoklī, 27. martā t/c Spice Home notiks pasākumi „Mazulim drošs mājoklis”. Māmiņu Klubs psiholoģes Diānas Zandes vadībā ikvienam apmeklētājam būs iespēja iepazīt drošo mazuļa mājokli, saņemt dāvanā jaunos Drošības noteikumus un uzlīmi ar tālruņa numuriem, kur zvanīt, ja notikusi nelaime.

 

Savukārt Dr. Irēna Putniņa mācību programmas Par bērna drošību veidotāja topošajiem vecākiem sniegs vērtīgu informāciju, kā pareizi vannot bērnu, kam jāpievērš uzmanība iegādājoties pudelītes un stāstīs par citiem drošības aspektiem.

 

Bērni kopā ar Drošības rūķi varēs darboties radošajās darbnīcās Pasaku Nams, zīmējot un krāsojot. Savukārt mammām būs iespēja tikties ar t/c Spice Home un raidījuma „Mājokļa jautājums” dizainerēm Zani Skalbergu un Kristiānu Lepsi, saņemt praktiskus padomus droša mājokļa iekārtošanai, kā arī uzzināt jaunas un interesantas interjera idejas, kā iekārtot māju vai dzīvokli Lieldienu svētku noskaņās. Pasākumi notiks t/c Spice Home (pretī t/c Spice, Lielirbes iela 29), 2. stāvā pie bērnistabas ekspozīcijas.

 

Māmiņu Klubs vadītāja Sandija Salaka: „Mēs vēlamies dalīties pozitīvā pieredzē ar vecākiem, kā iekārtot mazulim drošu mājokli, lai jau savlaicīgi novērstu nelaimes gadījumus. Tieši sīkumiem ir būtiska nozīme, iekārtojot mājokli. Ceru, ka šis pasākums rosinās vecākus rīkoties un daudz vairāk piedomāt, kā radīt bērnam drošu vidi.”

 

Pasākuma laikā notiks dažādi konkursi par un ap bērna drošību, būs balvas un atlaides mājas precēm no tirdzniecības centra Spice Home veikaliem, būs iespēja degustēt bērnu sulas un putriņas. Ieeja pasākumā ikvienam ir bez maksas.

 

 

Lasi pilnu pasākuma programmu un piesakies uz pasākumu šeit!