Restorāns "T.G.I Fridays" - ja gribat īstu burgeru!

Restorāns "T.G.I Fridays" - ja gribat īstu burgeru!

01. Aug 2011, 12:29 Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs

Ir forši, ka atklāta šāda rubrika "Bērniem draudzīgas vietas"! Lai mēs visi zinātu, kādās sabiedriskās vietās un ēstuvēs esam gaidīti arī ar vismazākajiem ģimenes locekļiem!

 

Atzīšos, ka mani bērni nav izņēmums, un viņiem garšo hamburgeri, čīzburgeri un frī kartupelīši!  Mēs neesam no tiem vecākiem, kas visu bērniem aizliedz un uzskata, ka "hamburgers" ir visa ļaunuma sakne, nē! Cik esam pieredzējuši, labāk bērnam atļaut kādu laiku tik daudz, cik viņš grib un tad jau šī "junk food" slimība būs izslimota. Tā mums gāja ar McDonald's - vienā dienā viņš paziņoja, ka vairāk tur negribot iet un viss. Pietika:)

 

Tomēr, kas attiecas uz restorāniem un kafejnīcām, bērniem parasti tajos ir pagalam garlaicīgi - vai nu ēdienkarte piedāvā kaut ko vairāk nekā ierastās picas un makaroni un neko sarežģītāku viņi neēdīs, vai nu vienkārši jāsēž mierā pie galda un nav ko darīt. Tāpēc meklējām vietu, kur gan bērnam, gan arī pieaugušajam būtu ko ēst un arī interesanti.

 

Rīgā tāda ir "T.G.I Friday's" - īsts amerikāņu ēstuves iestādījums, kas populārs visā pasaulē. Jāsaka, ka restorāniņš ir vairāk tūristiem domāts, jo vietējo tur parasti ir pavisam maz. Kad ejam, mūs tur vienmēr sveicina angļu vai krievu mēlē - varam izdarīt secinājumus.

{smallpic:1}

Pārāk bieži mēs neesam tur bijuši,bet ejam tikai viena iemesla dēļ - tur ir fantastiski, milzīgi, garšīgi burgeri, kas stipri atšķiras no tā, ko parasti dod McDonald's + "T.G.I Friday's" firmas zīme ir laipnais, izklaidējošais un klauniem līdzīgais apkalpojošais personāls, kas rotājies ar dažādiem zvaniņiem cepurēm, nozīmītēm, utt. Bērniem vismaz liekas interesanti!

{smallpic:2}

 

"T.G.I Friday's" arī ir tāds kā amerikānisks ģimenes restorāns - ar plašu ēdienkarti, kurā centrālā vieta ir burgeriem, interesantiem (gabarītos nepierastiem) kokteiļiem un amerikāniski laipnu apkalpošanu.

{smallpic:3}

Savā pirmajā skolas dienā:)

 

Tā kā ēdiens nav jāgaida ilgi, šī vieta ir piemērota, lai apmeklētu to ar bērniem. Kamēr cepas burgers, var pazīmēt vai pakrāsot. Vienmēr iedod ar kaut ko parotaļāties. Bērniem patiks arī saldējuma kokteiļi, savukārt, vecāki var izvēlēties patiešām interesantus, amerikāniskus ēdienus, kas nav dabonami citās vietās Rīgā.

 

Burgeri tiešām ir nepārspējami! Lieli, svaigi un garšīgi, tikai rēķinieties arī ar summām un paliekošu smaguma sajūtu, jo ēdiens ir tiešām amerikānisks, taču ne tāds "junk food" kā McDonald's, jo gaļa ir svaiga, tāpat arī dārzeņi un piedevas. Atšķirība no īsta burgera un McDonald's tiešām ir ievērojama.

 

 

Cik zinu, "T.G Friday's" restorāni ir 2 vietās - Vecrīgā un Lidostā.