Mēs vēl joprojām rāpojam:ar ātriem dauzonīgiem solīšiem!

Mēs vēl joprojām rāpojam:ar ātriem dauzonīgiem solīšiem!

25. May 2012, 22:12 saulux10 saulux10

Sakām visiem Čau!

 

Dipadu Dapadu,ar dauzonīgiem solīšiem pa mūsmājām rāpo dauzonīgs velniņš,kurš ik pa laiciņam parāda ka arī viņai ir mazi mazītiņi radziņi,bet par visu pēc kārtas.

 

Kurš vēl nezin,tad atzīmēšu ka mūsu meitiņu sauc Nikola un viņai 17 augustā apritēs pirmais gadiņš,kuram pretī mēs rāpojam ar dauzonīgi ātriem solīšiem un dauzonīgiem smiekliem,bet tas ir tikai sākums.

 

Meitiņa jau kādu laiciņu staigā apkārt gultām,skapjiem un daudz ne dažādām mēbelēm pieturoties pie tām,bet ir spērusi arī divus līdz trīs solīšus nepieturoties,kas jau liecina,kad kuru katru brīdi mūsu mazulīte var kļūt par staigātāju un ar ātriem un tikpat dauzonīgiem solīšiem aizbēgt no mammītes un tēta.

 

Meitiņa peciņa ir ļoti liels prieka un emociju devējs,kurš dod mums spēku ikvienai dienai,lai kāda tā arī nebūtu,saulaina vai lietaina, viņas mazie solīši spēj mūs iepriecināt,sasmīdināt un pat pasmaidīt,ka mēs esam vecāki tik dzīvespriecīgai un jautrai meitenītei.

 

Nikola ir iemācījusies pieturēties pie vecākiem un lēkāt pa gultu,šūpoties mūzikas ritmā,tas viņai ļoti patīk un ne tikai šūpoties,bet arī dungot tai līdz.

 

Bet ko tad vēl mazie dauzonīgie solīši apguvuši? Mazās kājiņas un pēdiņas ņemot palīgā savu domāšanu un spēcīgās rociņas apguvušas izkāpt pareizi no gultiņas,ierāpties atpakaļ gan mums vēl nesanāk,jo kājiņas pa mazām,mazās pēdiņas pastiepjas uz pirkstu galiņiem,bet nekā,bez vecāku palīdzības gultā netikt.

 

Ko tad vēl mazie solīši dara,kad esam Mājā un karstais laigs aiz loga virmo? Mazais rāpotājs parāda savus radziņus,kā un kāpēc? Ļoti negaidīti,kad mazās kājiņas viņu ir pievedušas pie mammas kosmētikas galdiņa,vai pie "aizliegtajām" mantām,tad čaklās rociņas visu met pa gaisu,kad dzirdēts aizlieguma signāls,viņa to ļoti labi saprot un visam pa spīti mantas met pa gaisu.

 

Bet vēl pa gaisu viņai patīk mest balonus un bumbas,tā ir īsta atklājumu pasaule

 

Baiba un mazo solīšu īpašniece-Nikola :)

 

Mazo staigātāju klubiņu atbalsta Huggies Little Walkers - speciālas autiņbiksītes-biksītes mazajiem rāpotājiem un staigātājiem!