Māmiņu Kluba krievu versijā pārvērtības jau piedzīvojusi Asja

Māmiņu Kluba krievu versijā pārvērtības jau piedzīvojusi Asja

10. Dec 2010, 21:46 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Nu arī ilgi gaidītais brīdis, kad varam ieraudzīt mūsu kopīgo darbu ar konkursa uzvarētāju Asju. Pārvērtības nedaudz aizkavējās manas aizņemtības dēļ, bet nu darbiņš ir padarīts un varam skatīt rezultātu.

kr

Stiliste Kristīne Pridanova

29441955, styleroom@inbox.lv

 


Viss iesākās ar iepazīšanos manā studijā. Iepazināmies un apspriedām, kādas pārvērtības varētu veikt. Pirmā lieta par ko vienojāmies bija matu krāsošana un matu krāsas toņa maiņa. Mans piedāvājums bija sarkanīgi mati, ko Asja ar entuziasmu arī pieņēma. Mans primārais uzdevums bija šo skaisto sievieti padarīt košāku.

 

 

Otrais-garderobe. Pirms pieņemt kādus lēmumus, nolēmām ar Asju pārspriest viņas budžeta iespējas, pēc kā secinājām, ka dārgus salonus šoreiz atļauties nevarēsim. Nolēmām, ka no matu sakārtojuma veidošanas salonā jāatsakās. Izlēmām izmantot paņēmienus, ko Asja vēlāk pati varētu pielietot mājās.

 

 

Tāpēc piemeklēju Asjas matiem profesionālus matu kopšanas līdzekļus (šampūnu, kondicionieri-masku), ar kuru palīdzību viņa varēs lieliski ieveidot matus arī ikdienā. Mati būs paklausīgi un veseli, kā arī pakļausies veidošanai.

 

 

Šādi Asja kopšanas līdzekļus varēs lietot ilgstoši, kas ir prātīgāk un izdevīgāk, kā reizi apmeklēt salonu. Izvēlējos matu krāsu Asjas matiem, par ko vienojāmies, ka viņa pirms foto sesijas pati nokrāsos matus.

 

 

Gatavās krāsas iegāde vienmēr ir loterija un šajā gadījumā rezultāts nebija mums par labu- krāsa nebija tik piesātināta, kā cerējām. Tāpēc pirms foto sesijas, ar tonējošiem balzāmiem, ietonēju matus krāsā, kā sākumā bija plānots. Ar Asju vienojāmies, ka piemeklēšu krāsu, mūsu sākumā izvēlētāja tonī, sarkanīgi-oranžā.

 

 

Ko mēs izdarījām ar Asjas lokainajiem matiem? Šoreiz negājām sarežģīto ceļu un nemēģinājām par katru cenu matus iztaisnot. Mēs matus padarījām vēl lokainākus, izmantojot matu ruļļus. Jā, tas bija tieši tik vienkārši.

 

 

Ja mati ir skaisti un sieviete jūtas labi, nav vajadzības tērēt liekus resursus un spēku, lai cīnītos ar tiem.

 

 

Matu rullīši izveidoja skaistas spirālītes, kuras var atstāt gan veselas, gan arī sadalīt vairākās šķipsnās. Ieteicu Asjai matus pie galvas nepieglaust un nešķirt celiņu galvas vidū, bet atļaut matiem brīvi krist un atstāt matu apjomu.

 

 

Foto sesijas sākumā Asjas frizūra bija daudz akurātāka, bet pēc vairākkārtējām pārģērbšanās reizēm frizūra ieguva dabisku nekārtību, bet tas bija ieguvums. Lūk, kas mums sanāca!

1

2

Mēs pievērsāmies ne tikai matu sakārtošanai, bet padarījām arī seju izteiksmīgāku. Lai padarītu Asjas acis izteiksmīgākas, mainīju uzacu formu. Jā, tas ir sāpīgi, bet skaistums prasa upurus un nereti arī sāpes!

 

 

Asja skaistuma procedūras pārcieta ļoti drosmīgi. Uzacu korekciju veicām divās reizēs, lai pārāk nenomocītu Asju, turklāt pirms pašas foto sesijas, šādas procedūras nav vēlams veikt- var būt apsārtums. Uzacu procedūras laikā es uzacu līniju pacēlu augstāk un pašu līniju padarīju šaurāku.

 

 

Tā, kā Asjas matu krāsu mēs padarījām košāku, arī grimam nu jābūt sulīgākās krāsās. Pelnu brūns tonis, piemēram, acu zīmulis, melna skropstu tuša un spilgta koraļļu krāsas lūpu krāsa. Svarīgs arī vaigu sārtums, kas piedod sejai svaigumu un košumu. Asja atzina, ka priekš sevis atklājusi brūnos toņus, kas ir ļoti labi, jo Asjai ir brūnas acis.

3

Iepirkšanos mēs veicām atsevišķā dienā. Pirms brauciena uz veikala, mēs studijā piemērījām tērpus no manas kolekcijas, lai saprastu kāds ir Asjas izmērs, kāds apģērbs viņas augumam piemērotāks un izvēlēties apģērbus, ko varētu izmantot foto sesijā. 

 

 

Izrādījās, ka Asjai iepatikās svārki, kuri parasti cilvēkus biedēja ar savu krāsu. Asja bija sajūsmā un viņai tiešām šie svārki ļoti labi izskatījās.

 

 

Ar prieku paziņoju, ka Asja tagad būs šo svārku īpašniece un vienojāmies, ka iegādāsimies arī skaistas blūzītes vai jaciņas, ko pieskaņot svārku interesantajam tonim.

4

Ja salīdzina veco komplektu un jauno, nenoliedzami uzvarēja jaunais, krāsas dēļ. Ļoti svarīgas ir tādas nianses, kā svārku un zābaku garums, zeķbikšu krāsu utt. Visam ir nozīme. Piemēram, zābaki. Asja nav gara, līdz ar to šāda garuma zābaki, viņu padara vēl īsāku. Asjai būtu jāvalkā arī cita augstuma zābaki.

 

 

Lūk, arī līdzīgs komplekts, bet ar atšķirīgu krāsu. Tagad Asja varēs izvēlēties krāsas, piemērojot to garastāvoklim.

5

Šādā apģērbā Asju noteikti pamanīs, tāds bija arī mūsu mērķis!

 

 

Par veiksmīgu pirkumu kļuva arī šī kleita. Kleita izceļ tās auguma līnijas, kas Asju padara ļoti sievišķīgu, turklāt zilganais tonis ļoti piestāv Asjas sejai. Asja bija ļoti gandarīta par šo pirkumu.

6

 

 

Lūk, kā mēs „noformējām” tos pašus melnos svārkus ko jau iepriekš redzējām. Pilnīgi noteikti šie svārki ir jauna garderobes sastāvdaļa. Asja šos svārkus pirms kāda laika saņēma dāvanā, bet nebija piemērotu apģērbu ar ko tos nēsāt. Tagad būs!

 

 

7

 

 

Melnā un baltā kombinācija vienmēr ir elegants un saderīgs savienojums. Kombinācijā ar melnām zeķbiksēm un laiviņām, svārki izskatās pavisam savādāk. Kurpēm ir zemi papēži, tāpēc to valkāšanai nevajadzētu radīt diskomfortu. Aprunājoties ar Asju secinājām, ka papēži ir Asjas problēma. Tomēr ir atšķirīgi papēži. Es piedāvāju Asjai piemērīt šos augstpapēžu zābakus un pastāstīt par savām izjūtām.

 

 

8

 

 

Ņemot vērā, ka papēža augstums bija 8 cm, tie bija pārsteidzoši ērti. Asja pat atrauca: „Es pat vari staigāt ar viņiem?!” Tieši tāda augstuma zābaki Asjai ir ļoti piemēroti. Ja kādreiz Asja nobriedīs iegādāties augstpapēžu zābakus, viņa zinās ko meklēt.

 

 

Kājas augstpapēžu zābakos izskatās slaidākas un garākas. Šo efektu izmantojām kombinācijā ar tumši ziliem, pieguļošiem džinsiem. Asjai bija atklājums, ka viņai ir tik slaidas un skaistas kājas.

 

 

Tumši zilie džinsi un zābaki uz neliela papēža padarīja Asju daudz sievišķīgāku un kājas slaidākas un izteiksmīgākas. Lai arī izklausās smieklīgi, bet arī Asjas jaunais matu sakārtojums viņu padara par centimetru garāku.

 

 

Šis tumši zilais džemperis, lai arī vienkāršs, ir ļoti efektīgs un kļūs par favorītu Asjas garderobē.

 

 

9

 

 

Džemperis ļoti labi izskatās ar baltajām biksēm, kas jau ir Asjas garderobē. Balts kopā ar tumši zilu izskatās eleganti, šiki un, jā, arī dārgi. Iznāca komplekts tādā jūrnieku stilā, kas pavasara-vasaras kolekcijās ir pats TOP.

 

 

111

 

 

Lūk, Asja mini kleitā. Klusi un pazemīgi viņa piekrita to piemērīt, varbūt neiedrošinājās runāt man pretī. Piemērot to, viņa teica: „WOW!”. Tā es arī sapratu, ka Asjai patīk viņas atspulgs spogulī. Nezinu kā jūs, bet man šķiet, ka Asja šajā kleitā izskatās vienkārši šiki.

 

 

10

 

 

Asja pati izstāstīs, kādas bija viņas emocijas, bet no savas puses varu teikt, ka ar pārvērtībām es esmu ļoti pamierināta.

 

 

Asjai gribu novēlēt, lai viņa turpmāk izmanto visas pārvērtību laikā iegūtās zināšanas, lai nebaidās eksperimentēt un izmēģināt jaunas lietas.

 

 

Sākt var ar matu ruļļiem un košu lūpu krāsu!

 

 

Asja, Tavs disks ar pārvērtību bildēm Tevi jau gaida!

14. Mar 2010, 13:02

man trūkst vārdu! super! un stipri jaunāka Asja tagad izskatās 😀

13. Mar 2010, 11:39

es jau akar redzeju shis parmainas 😀
super man jau loti patiik, vina izskataas par paaris gadiem jaunaaka 👍 👍 👍
Un drebes ari uztaisa par citu cilveku-super😀
es ari gribetu aiziet uz konsultaciju,uzzinaat ka pareizi kraasoties un kaadi toni man piestaav!😉

13. Mar 2010, 11:20

Tiešām redzamas un jaukas pārmaiņas!!!
Super, cik labi izdevies!!!!
😀😀😀

13. Mar 2010, 11:16

cik jauki!

13. Mar 2010, 10:45

ļoti skaistas pārvērtības!! 😀 jaunie apģērbu komplekti ļoti uzskatāmi parāda, kāda atšķirība it kā sīkumiem- bet koptēls uzreiz pavisma cits!! 😀 tiešām skaisti!

13. Mar 2010, 10:29

Es pati ari biju piešis stilistes. Viņa paradija ka parezi krasoties un kada kosmetika ir labaka! Sikumi,bet rezultats uzreiz redzamts! 😀

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 23:00

Nu tā, es arī gribu pie šīs stilistes!😀

13. Mar 2010, 10:08

Ja, pārvērtības tiešam izdevas. Pazistu Asju reala dzive un redzeju viņu pirms un pec! Cilvēks kordinali mainijes uz LABAKO pusi. Viņa pat smaidit saka viežak, no viņas sak starot iekšejajs skaistums! SUPER!

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 23:00

Manuprāt, lieliskas pārvērtības!!