Līga: Katras sievietes sapnis- labi izskatīties

Līga: Katras sievietes sapnis- labi izskatīties

28. Oct 2010, 11:53 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Labi izskatīties laikam ir katrs sievietes sapnis. Protams, arī mans. Pēc bērniņa piedzimšanas ikdienas pienākumi dara savas korekcijas katras māmiņas dzīve, tā rezultātā daudzreiz aizmirstam par sevi.

{smallpic:1}

Mēs ar dēlēnu vairāk dzīvojamies pa mājiņu un tad tiek, protams, iekopts ikdienišķais, ērtais, vienkāršais stiliņš. Proti, ērtas bikses, kāds topiņš, matu sakārtojums-izlaisti, vai sasieti zirgastē. Bet ikdienas rutīnā, bieži sapņoju par to, ka reizēm tā vien gribētos skaisti sapucēties, justies īpaši un iziet ar glanci uz kādu skaistu pasākumu, veltīt laiku sev.

 

Protams, nav jau gluži tā, ka nepiedomāju pie sava izskata un ģērbšanās stila, bet tā vien gribētos, lai kāds kādreiz pasaka un iesaka , kas aktuāls drēbēs, kas pie kā sader kopā, kāda bižutērija un kādas krāsas piestāvētu manas gaišajam ādas tonim. Līdz šim ģērbjos, kā liekas smuki man, tas ir-vairāk vai mazāk džinsi, zābaciņi vai botītes un kāds topiņš, vai džemperītis. Runājot par matu sakārtojumu-izlaisti mati, bet šis griezums arī jau bijis tik ilgi, ka vēlētos pārmaiņas, kas pārsteigtu gan mani, gan manus mīļos.

 

Ļoti vēlētos piedalīties šai pārvērtību ceļojumā, kas manī raisītu vēl lielāku pašapziņu, atklātu sev neticamo-iespējamo un galu galā ieteiktu to, kas tik tiešām piestāv man vienīgajai. 

Līga Stivriņa

 

Piedalies arī TU jaunajā konkursā "GRIBU BŪT SKAISTA"!

Sūti savu pieteikumu uz kristine@maminuklubs.lv