Lai mazulis augtu vesels un laimīgs!

Lai mazulis augtu vesels un laimīgs!

01. Oct 2010, 21:27 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mātes piens ir vislabākais uzturs katram mazulim, tas nodrošina ar visu nepieciešamo optimālai fiziskai un garīgai attīstībai. Ja krūts ēdināšana ir nepietiekoša vai nav iespējama, jāizvēlas mākslīgais maisījums zīdaiņiem.

 

Kādu mākslīgo masījumu izvēlēties mazulim?

 

Kam pievērst uzmanību, izvēloties maisījumu:

  • Zināms un drošs ražotājs. Medicīnas kompānija Abbott ražo ne tikai medikamentus, bet arī zinātniski izstrādātus un izpētītus mākslīgos maisījumus zīdaiņiem. Similac maisījumi, kas atbilst visaugstākajām kvalitātes prasībām, tiek ražoti Eiropā saskaņā ar Eiropas Savienības prasībām.
  • Zīdaiņu vecums. Maisījumus, kurus dod no dzimšanas, apzīmē ar vieninieku, piemēram, Similac 1. Mākslīgos maisījumus, kurus dod no 6 mēnešu vecuma, apzīmē ar ciparu divi, piemēram, Similac 2.
  • Cena un maisījuma daudzums. Produkta cena ir arī kvalitates rādītājs. Pievērsiet uzmanību arī iepakojuma svaram. No Similac 1 un Similac 2 kārbas satura var pagatavot aptuveni 3,4 litrus piena maisījuma. No Similac ADVANCE 1 un Similac ADVANCE 2 kārbas satura var pagatavot aptuveni 3 litrus piena.
  • Sastāvdaļas, kas ir norādītas uz produkta iepakojuma. Maisījums Similac ADVANCE 1,2 satur nukleotīdus - īpaši svarīgi imunitātes stiprināšanai un DHA un AA prekursorus, kas svarīgi labai redzei un smadzeņu attīstībai.

 

 

5
09. Jan 2010, 23:58

Rebekija - es nesaprotu - tu savam bebim katru otro dienu jaunu bundzinju pērc????

09. Jan 2010, 23:51

Man Similac bija uz 2 nedēļām -lielā bundža!!!

09. Jan 2010, 22:21

Es lietoju mazulei Similac 2 un bija super -ļoti garšoja!!!!