Kurš no staigāšanas posmiem jūs iepriecināja?

Kurš no staigāšanas posmiem jūs iepriecināja?

30. May 2012, 17:31 saulux10 saulux10

Sveiki!

 

Šoreiz padalīšos ar to,kādi staigāšanas refleksi mani spēja iepriecināt visvairāk.

 

Godīgi sakot, ka visi staigāšanas refleksi mani spēj iepriecināt,jo tās ir pazīmes,ka mana meitiņa staigās,jo ,ja refleksu nebūtu,tad mums, māmiņām būtu jāsāk uztraukties,bet nu tomēr ,kurš no refleksiem mani iepriecina visvairāk?!

 

Pirmie refleksi mūs spēja iepriecināt visvairāk,bet laikam ejot uz priekšu refleksi paliek arvien izteiktāki un izteiktāki.

 

Man ļoti patika kā meitiņa pati iemācījās piecelties kājiņās pieturoties pie savas redeļu gultiņas,vēlāk jau mazās pēdiņas iemācījās paspert solīšus uz vienu pusi un uz otru,tas norisinājās tik ātri,ka jau pēc nedēļas viņa spēja staigāt pa visu māju pieturoties pie skapjiem un galdiņiem krēsliem un dažnedažādām ierīcēm.

 

Pēc tam mani iepriecināja tas, ka Nikola iemācījās stāvēt nepieturoties un satvert mantas no galda vai gultas nenokrītot,nu vai nav iepriecinoši.

 

Nikolai ir sanācis paspert  pāris solīšus,bet tad gan ir lielais buc uz dupsīša,bet autiņbiksītes mīkstina kritienu,tādējādi iztiekot bez asarām :)

 

Bet nu mazais rāpotājs ceļā uz lielo staigāšanu ir iemācījies uzrāpties uz dažādiem ķeblīšiem  un sava zilā krēsliņa,par to bija liels prieks jo tas nu atkal ir liels panākums.

 

 

Kādi staigāšanas refleksi jūs iepriecināja visvairāk?

Baiba

 

Mazo staigātāju klubiņu atbalsta Huggies Little Walkers - speciālas autiņbiksītes-biksītes mazajiem rāpotājiem un staigātājiem!