JAUNUMS!!! Philips AVENT mazuļa video uzraudzības ierīce!

JAUNUMS!!! Philips AVENT mazuļa video uzraudzības ierīce!

23. Apr 2012, 19:49 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ar Philips AVENT videorācijas palīdzību iespējams mazuli ne tikai dzirdēt, bet arī redzēt ļoti labas izšķirtspējas ekrānā, līdz pat 150 metru lielā attālumā.

 

Ar Philips AVENT videorācijas palīdzību iespējams mazuli ne tikai dzirdēt, bet arī redzēt ļoti labas izšķirtspējas ekrānā, līdz pat 150 metru lielā attālumā.

 

Rācija darbojas gan ar baterijām, gan ar strāvu, ja strāvas padeve pārtrūkst, tad ierīces automātiski pāriet uz darbošanos ar baterijām, nepazūdot sakariem.

 

Mazuļu ierīce sastāv no 2 daļām: paliktnis un video kamera. Kad abas šīs daļas saliek kopā, tas samagnetizējas, kā rezultātā videokamera neizkustēsies un nenovirzīsies. Iespējams nostādīt precīzu videonovērošanas leņķi. Pateicoties videokameras īpašajam dizainam (lodes forma), iespējams to pagriezt dažādos leņķos, kas ļauj maksimāli viegli pielāgot kameru savām vajadzībām.

 

Mazuļu ierīce aprīkota ar naktslampiņu (gaismas stariņi mazuļu ierīces virspusē), kuru spilgtumu iespējams regulēt. Mazuļu ierīcē iespējams atskaņot 3 patīkamas, nomierinošas melodijas, kuras var uzlikt atkārtojuma režīmā. Mazuļu kamera aprīkota ar infrasarkano gaismu, kas ļauj skaidri saskatīt mazuli arī tumsā. Kad mazuļa istabas apgaismojums paliek pārlieku tumšs, ierīce automātiski pāriet uz infrasarkano gaismu.

 

No vecāku ierīces iespējams kontrolēt visas mazuļa ierīces funkcijas Uzstādot klausīšanās režīmu – uz vecāku ierīci, ekrāns automātiski ieslēdzas. Par skaņas līmeni liecina arī gaismas indikatori vecāku ierīcē – jo vairāk gaismas indikatoru, jo skaņa spēcīgāka. Vecāku ierīces ekrāna spilgtumu iespējams noregulēt savām vajadzībām. Vecāku ierīce aprīkota ar augstas kvalitātes mikrofonu, kas ļaus skaidri dzirdēt mazuli un telpā notiekošo.

 

Vecāku ierīce aprīkota ar uzlādējamu akumulatoru (līdzīgi kā mobilajiem telefoniem), savukārt mazuļa ierīcē iespējams ievietot 4 AAA baterijas. Abas ierīces ir 100% drošas no jebkādiem sakaru traucējumiem.

 

Visplašākais „Philips AVENT” sortiments pieejams bērnu preču veikalos

 

(T/C „Spice”; T/C „Mols” un T/C „Galleria Riga”), kā arī www.mixxnet.lv

 

 

Sīkāka informācija par „Philips AVENT” produkciju šeit: www.sancis.lv/avent

 

„Philips AVENT” – labākā izvēle Jūsu mazulim!