Esmu labā garstāvoklī - tievējam kopā!

22. Jun 2011, 21:09 Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK

Sveiciens trešdienas dienā!


Esmu priecīga, kaut svars krītas tikai pa gramiem :) Esmu dabūjusi vēl 250g nost. Kāpēc esmu priecīga? Jo apkārtmēri ir samazinājušies viduklī par 1cm, un arī gurnu apkārtmēri palikuši par 1 cm mazāki. Vai par to nav jāpriecājas?


Esmu samazinājusi porciju lielumu, tad vēl aktīvi vingroju un griežu riņķi. Tagad pēc viena Sieviešu Kluba raksta nolēmu mēģināt rīvēšanos ar frotē dvieli! Plāni ir daudz. Sanāk, ka pēdējā mēneša laikā daudz laika veltu domājot par savu ķermeni. Tas ir, salīdzinot  ar to, kā tas bija iepriekš. Pārvarot slinkumu esmu tikusi pie enrģijas un laba garastāvokļa. Ir, protams, dienas, kad man garastāvoklis nav tik labs. Mēs katra jau esam individuāla un neatkārtojama un nevaram katru dienu justies tikai labi - neesam jau roboti!

 

Tagad par ēšanu: esmu sākusi vairāk ēst sautētus dārzeņu.s, iegaršojās man. Vēl dzeru aktīvi zaļo tēju. Panašķējos ar melno 70% šokolādi un banānus arī ēdu. Tagad briestu un psiholoģiski gatavojos ēst griķus, kas man ļoti negaršo. Es varu labi ja kādas 4 ēdamkarotes apēst, bet tagad esmu atradusi pavisam dīvainu veidu, kā ēst pelēkos zirņus un griķus. Klāt šķīvī pieleju kefīru un tad vismaz varu šo ēdienu ēst. Skats, protams, nav tas jaukākais un estētiskākais, bet garša ciešama.

 

Tātad, ko es pārsvarā ēdu brokastīs:

 

Glāze 400ml zaļās tējas banāns vai 1 gb. ābols

 

Vai arī auzu pārslu putra uz ūdens kopā ar ievārījumu, bet tad 200 ml glāze tējas pirms tam.

 

Pēc 2 - 3 h Atkal glāze ūdens vai zaļās tējas. Tad ēdu sautētus dārzeņus, jebkurus ko vēlas. Kopā ar 4 ēdamkarotēm griķu (ja garšo, var ēst cik grib).

 

Tad pēc 4 h ēdu arbūzu vai kādu citu augli, kopā ar kefīru sataisu kokteili.

 

Vēlāk dzeru tēju un apēdu kādu augli vēl, protams, ja gribas. Bet man ir tik daudz visādas lietas, ko darīt, ka neatliek laika ēšanai!  

 

Galvenais tomēr 4 ēdienreizes pa dienu ievērot. Protams, ūdens uzņemšana pastiprināti dod arī savu mīnusu - biežā WC apmeklēšana.

 

Tātad rīt būs atslodzes diena:

 

Es ēdīšu burkānus 4-5 gab.

Kāposts kaut nedaudz.

Paprika 1-2 gab. pa dienu.

Griķi + tomāti + zaļumi.

Tad var vēl augļus visus, paniņas vai kefīru cik grib.

Melnā šokolāde 86%.

 

Piektdien došos uz Sieviešu Kluba pasākumu, būs jāskatās, kas nokļūst mutē :) Nedaudz jau var, pats galvenais nepārēsties. Noteikti nākošajā dienā pēc vaļībām ar ēdienu, kādā pasākumā, stingri ievērot pareizo veselīgo ēšanu. Tas nozīmē ēst tikai to, ko drīkst. Vēl labāk būtu ievērot kādu atslodzes dienu, ko iepriekš savos blogos esmu aprakstījusi. Ar atslodzes dienām svaru metam nost, bet ikdienā ēdot, ko drīkst, svaru uzturam, lai tas nepalielinātos.

 

Tad lai mums visām rīt un turpmāk veicās! Esam pelnījušas labi izskatīties.

 

Savu šīs dienas blogu vēlos nobeigt ar Christias Aguileras dziesmu!

27. Aug 2010, 00:04

Tagadpie datora sēžot labi noderējā SK redžētais video padoms par vēderpresītes trenēšanu😀
http://www.sieviesuklubs.lv/videopadomi/video-treninprogramma/video-vingrojumi-steidzigai-ikdienai/
Tgaad pamēģināju iedarbīgi😉

26. Aug 2010, 17:47

Mai , sveika! Jā 5% siers garšo labi un tiešām nespird, bet iepriekš fotogrāfētais siers ar nosaukumu "POLAR" 15% TAS GAN BIŠĶIŅ NEJAUKI SMARŽO😃😃😃
mai- malace Tev labi sanāk, tik tagad nepadoties un varbūt nevajag baigās fiziskās aktivitātes uzsākt, bet piemēram garāka pastaiga pa dienu kopā ar bērnu vai vienai nāks tikai par labu. 😉 Es fizisko slodzi uzsāku, jo vēlos labākus un noturīgākus rezultātus. Mums sievietēm to riepiņu nenodzīt bez vēderpreses!☹(😥(

26. Aug 2010, 12:08

Ketlija- nepadodies man vairāk nekā pusotru nedēļu svars stāv uz vietas!!! Tas nekas ķermenis vienkārši vēl nesaprot, kas jādara😃 Viss tik būs - nesveries katru dienu !!!

25. Aug 2010, 23:26

Witaminss- tieši tā mans diatalogs minēja, ka svarīgi ir nevis kalorijas skaitīt, bet kā to šķeļ organisms + ar kādiem
produktiem to visu lieto kopā.!!! Jo atslodzes dienās ir sava kaut kāda jēga. Jo ir produkti kurus obligāti ir jāapēd tieši tajā dienā!

Muuna Muuna 25. Aug 2010, 23:09

Man prieks, ka ej uz mērķi un nemaz netaisies nolaist degunu, jo tikai tādu uzstādījumu panākumi neizpaliek!!! Es pēdējā laikā no rītiem ēdu aveņu Lacto + sauja pilngraudu pārslas. Gaidu brokastis 😃

25. Aug 2010, 20:30

Pattinja- es iepriekš jau sagatavoju leduskapī veselīgas uzkodas un neveselīgās paslēpju no acīm tālāk😃 Ja gribas kaut ko saldu saldu, strādā tējkarote medus ielikt mutē. Tad kādu laiku negribas ēst.
Mums arī nekas ļoti neveselīgs nestāv leduskapī. Grūtāk ir , ja vīrs piemēram ēd parasto neveselīgo ēdienu, kā es to saucu😃 Varbūt vajag mainīt ēšanas paradumus kopīgi un pakāpeniski. Nepirkt tos neveselīgos našķus, kas tik ļoti kārojas!

25. Aug 2010, 20:22

Dace- Lusy to bija domājusi, ka es neņemu vēra ja kāda cita mamma izskaak savu viedokli! Vienkārši iepriekšējā bloga Lusy atļāvās kā parasti nekorektu komentāru uz ko es arī atbildēju! 😉
Jā man izsaka normālu padomu, ieteikumu - nevis uzbraucienu! Es arī to ņemu vērā. Runājot par banāniem nav jau tā, ka es tos kilogramiem ēdu!

lusy- es tavas pamācības neņemu vērā , bet citu ieteikumus esmu ņēmusi vērā. Tagad uz sitienu atceros piemēram , ka Muunas ieteikumi bija noderīgi! Svarīgi ir kā Tu izsaki savu kritiku vai ieteikumu. Pēc manām domām Tu neproti taktiski izteikties savos komentāros!

25. Aug 2010, 19:51

man jau liekas, ka ambera uz maniem komentaariem vienmeer laipni atbild, vis ok...vinja panem no mums kautko un es no vinjas ari daudz uzzinu : )

25. Aug 2010, 19:48

lysy-dace, supucite, prisea, perlite- jutu lidzi, jo
amberai nepatik pamacibas! Nesapratu šo tekstu,kam tu juti līdzi?

25. Aug 2010, 19:34

Es zinu, ka bananos ir daudz kalorijas, bet mans diatalogs atļauj ēst visus augļus tajā skaitā arī banānus. Es melno šokolādi kad uznāk varu apēst vismaz 8 gabaliņus😃 Jā nedēļā ievēroju 2 atslodzes dienas.

25. Aug 2010, 18:56

nu laba taa eedienkarte man skiet.. banaanaa gan ir 90 kcal.. cik daudz sokolaades tu apeed dienaa? un tu nedeeljaa ieveero divas atslodzes, ja? pareizi sapratu?

25. Aug 2010, 18:53

Labu veiksmi pretī savam ideālajam augumam!
Bet atceroties grūtniecības laiku, ārsts neieteica ēst banānus, jo pēdējie pētījumi liecina, ka tie palielina svaru!
Galvenais lielā daudzumā viss svaigais, kas tagad nopērkams tirdziņos un labas domas!!!

25. Aug 2010, 18:32

Tiešām malacis...🌷
Turies un viss būs kārtībā...")

Piektdien, tad jau kaut ko iekodīsim atslodzei SK ...😃

25. Aug 2010, 18:13

Malacīte!😀Es tikai par to banānu biku mulstu,jo neviens dietalogs to neiesaka.Kā tev teica?