Daudz darba palīdz tikt galā arī ar lieko svaru!

Daudz darba palīdz tikt galā arī ar lieko svaru!

10. Aug 2011, 12:04 Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK

Sveikas, meitenes!

 

 

No sākuma atvainojos, ka esmu pazudusi un neko sen neesmu iesūtījusi par savu veselīgo ēšanu. Tam ir nopietns iemesls, man vairs nav tik daudz laika, esmu vienos darbos. Tad vēl draudzenei palīdzu rakstīt bakalaura darbu, esmu pārgurusi.

 

 

Tik daudz darba palīdz arī ar svaru tikt galā. Tagad sveru 77kg, svars ļoti lēnām, bet krītas. Pa starpai grēkoju, jo bija dēla vārda diena un es apēdu našķus. Kopumā esmu jau pieradusi pie veselīgas ēšanas.

 

 

Katru rītu sāku ar glāzi ūdens vai zaļās tējas. Noteikti pa dienu apēdu svaigus zaļumus. Daudz ēdu dārzeņus un augļus. Tad vēl griežu riņķi un vidukļa apkārtmērs ir samazinājies pa 6cm! Man tas ļoti iepriecina. Nevaru Jums solīt, ka bieži rakstīšu kā man veicas, bet nu centīšos pa brīvākam brītiņam ko uzrakstīt.

 

 

Tagad jau jūtos nedaudz labāk, bet divas nedēļās vēl slimoju kopā ar dēliņu. Bet ar visu slimošanu bija daudz darba nevarēju īsti gulšņāt pa gultu.

 

 

Meitenes, pats galvenais kustieties un pierakstiet, ko Jūs dienas laikā ēdiet. Tas palīdz kontrolēt savu svaru un ieradumus!

 

 

Kā jums veicas ar svara nomešanu?

06. Oct 2010, 16:07

Gribu 65kg svaru !

04. Oct 2010, 17:45

ooo, malacis.. 😀 un nav tik gruuti, vai ne? saakumaa svars looti forshi krrit, beet pie peedeejiem paaris kg, gan jaanopuulaas...
kad tev briivaaks, uzraksti veel..tas dod man un noteikti arii citaam meiteneem stimulu eest veseliigaak, kautko jaunu jau mees aarii uzzinaam. sii teema jau ir interesanta katrai sievietei, nu vismaz vajadzeetu buut 😀 visas jau gribam buut skaistas= slaidas.

04. Oct 2010, 17:05

Es sāku jūlija vidū 15.jūlijs ar 85kg un tagad 8 kg jau ir nost!Sanāk pa 3 ar pus mēnešiem aptuveni!Lēnām tuvojos mērķim!

04. Oct 2010, 14:39

es jau nevaareeju sagaidiit, kad kautko uzrakstiisi! malacis! prieks, ka esi pieradusi pie veseliiga uztura, tas jau arii pats galvenais. cik tu esi nometusi kops saaki tieveet? un cik ilgi jau tievee? man pasai, kaa pa kalniem 😀

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 04. Oct 2010, 12:45

Man tagad svars ir apstājies 😀 Un labi, ka tā! Tik bieži vairs nesanāk doties pavingrot, bet mājās gan mēģinu dienā kādas 15 minūtes nodoties sportiņam!