Bērna vārds un liktenis

Bērna vārds un liktenis

19. Feb 2010, 10:51 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Cilvēka vārds ir viņa identitātes zīme, ko piešķīruši vecāki. Ar to dzīves laikā vai nu bērns sadzīvo, vai arī jūtas neomulīgi. Par vārda nozīmi cilvēka dzīvē stāsta numeroloģe Vlada Merzejevska.

 

Vārds ir ļoti svarīga cilvēka sastāvdaļa, ko bērnam dod vecāki. Ja vārds ir pareizi izvēlēts, tas palīdzēs bērnam dzīves ceļu noiet labvēlīgāk. Vecākiem, īpaši jau māmiņai, bērnam liekot vārdiņu, rūpīgi jāieklausās sevī un jācenšas nevis pieņemt ieteikumus no radiem un draugiem, bet gan sajust vārdiņu sevī. Ir taču zināmi gadījumi, kad māmiņa saka – vārdiņš pie manis vienkārši atnāca!

 

Katram bērnam ir savs vārds – pat ja bērniem ir viens dzimšanas laiks un vienādi vārds, likteņi viņiem tā vai tā būs dažādi ar kopējām iezīmēm, jo ir dažādas ģimenes, dažādi dzīves apstākļi.

 

Ja mamma ar tēti nevar vienoties, var ielikt bērnam divus  vārdus. Ne vienmēr bērns var sadzīvot ar savu vārdu  -  tas neatbilst bērna iepriekšējām vibrācijām. Tad vai nu bērns izdomā sev iesauku, vai arī, ja viņam ir divi vārdi, izvēlas to, kas patīk labāk. Pavisam lielas nepatikas gadījumā sasniedzot 16 gadu vecumu, vārdu var arī mainīt.

 

Bieži vien vecāki ieliek bērnam tādu pat vārdu, kāds ir vecvectēvam, tēvam vai vecvecmāmiņai, vecmāmiņai un māmiņai. Numerologi iesaka ar šādu tendenci uzmanīties. Liekot vārdu, jāņem vērā tā vēsturiskā bagāža, jo kaut kādas rakstura īpašības cilvēkiem ar vienādu vārdu būs līdzīgas. Numeroloģe Vlada iesaka: „ Es vienmēr vedina vecāku padomāt, vai jūs gribat, lai bērnam ir tāda nasta? Vārds ir jāmāk nest!”

 

Piesakies uz astrologa individuālo konsultāciju Māmiņu Klubā!