Ar Kleenex kabatlakatiņiem mazais deguntiņš atkal būs laimīgs

Ar Kleenex kabatlakatiņiem mazais deguntiņš atkal būs laimīgs

06. Mar 2012, 15:30 gucci123 gucci123

Labdien!

Gustaviņam rit 10-tais mēnesis, un arī viņu ir piemeklējušas iesnas. No vienas puses esmu lepna un priecīga, ka tik ilgi mazais ir noturējies vesels, no otras puses - tā ir pirmā pieredze iesnu ārstēšanā. Un te ir jāsaka, ka Kleenex kabatlakatiņi ar kliņģerīšu balzāmu ir lielisks palīgs cīņā pret iesnām.

Pirmkārt, man patīk, ka tiem ir maiga, bet ne pārsātināta smarža un visi jaunie vecāki zina, cik mazuļu deguntiņi ir jūtīgi pret dažādām smaržām. Reizēm smarža, kas mums liekas jauka, mazajam cilvēciņam var likties šausmīga! Tāpēc neuzbāzīga smarža ir tas, kas ir nepieciešams.

Otrkārt, ja deguntiņš jau tā ir sakairināts, tad labi, ja to slauka ar maigu kabatlakatiņu, nevis papīra dvieli vai auduma kabatlakatiņu. Un Kleenex kabatlakatiņi ir tik maigi, ka mazuļa ādiņa ap deguntiņu nav sakairināta, sarkana un jēla. Un arī mazajam ir interesanti to pataustīt un pačamdīt, jo tas ir mīksts un patīkams uz tausti.

Treškārt, man likās ērts lielais iepakojums, no kura var ātri un viegli dabūt ārā kabatlakatiņu, jo tad, kad tek deguns, ātra reakcija ir vecāku labākais palīgs! Citādi puņķi ir pa rokām, bodīti, grīdu un vēl sazin kur...

Lūk, tāpēc es savam mazajam varonim izvēlot Kleenex Balsam kabatlakatiņus un ceru, ka, pateicoties tiem, ātri tiksim "uz pekām" un mazais deguntiņš atkal būs laimīgs.

 

Pamēģināji Kleenex Balsam? Uzraksti atsauksmi un saņem dāvaniņu!


IESŪTI ATSAUKSMI ŠEIT!