„Māmiņu klubs” aicina uz pasākumu Bērnu Rīts 13. martā k/t “Kino Citadele”

13. Mar 2016, 00:15 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

K/t “Kino Citadele” un “Māmiņu klubs” aicina uz pasākumu ģimenēm Bērnu Rīts, kurš norisināsies 12. un 13. martā no plkst. 10:00 līdz 14:00. Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja noskatīties animācijas filmiņu “Kung Fu Panda 3”  latviešu un krievu valodā valodā 3D un parastajā formātā.

PĒRC BIĻETES ŠEIT->>>


Pirkt biļeti

Pirms filmiņas no plkst. 10:00 – 14:00 “Bērnu Rīta” apmeklētājus gaida Le Creation radošās darbnīcas un, protams, arī balviņas.  Kā arī vienreizēja iespēja satikt pašu Pandu, nofotogrāfēties, piedalīties spēlēs un iegūt balvas.

K/t "Kino Citadele" sadarbībā ar Latvijas Goda ģimeni piedāvā daudzbērnu ģimenēm apmeklēt kino lētāk, uzrādot "3+ Ģimenes karti".

Uzrādot 3+ Ģimenes karti, kino biļete maksās 3,75 EUR uz 2D seansiem un 4,75 EUR uz 3D seansiem. 

Lai saņemtu Latvijas Goda ģimenes atlaidi nepieciešams reģistrēt savu 3+ karti k/t "Kino Citadele" kasēs. Pēc kartes reģistrācijas atlaidi biļetēm iespējams saņemt gan pērkot biļetes kinoteātra kasēs, gan internetā www.forumcinemas.lv.

Par filmu “Kung Fu Panda 3:

Atradis savu sen pazudušo tēvu, Po dodas uz slepenu vietu, kuru dēvē par pandu paradīzi, lai satiktu savus jautros sugas brāļus. Taču drīz vien līdz viņiem nonāk ziņa par ļaundari Kaju, kurš ir sācis metodiski iznīcināt visus Ķīnā mītošos kung fu cīņas meistarus. Po ir jāizdara neiespējamais - īsā laikā jāapmāca savus neveiklos draugus visiem cīņas mākslas noslēpumiem, lai jaunizveidotā kung fu pandu komanda stātos pretī Kajam.