Vismīļākie Disney varoņi uz Huggies® Newborn autiņbiksītēm

31. Jan 2014, 00:04 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Alana Milna pasaka par lācīti Vinniju Pūku, droši saucama par klasiku. To esam klausījušās un, iespējams, pašas lasījušas jau savā bērnībā, un tā kā gaidību laikā ir ļoti svarīgi sarunāties ar gaidāmo bērniņu, pasaku lasīšana ir viens no veidiem, kā nepiespiestā veidā uzturēt komunikāciju starp tevi un mazuli. Un kāpēc gan lai nelasītu pasaku par jauko, dzelteno lācīti un viņa draugiem? Kad mazulis būs jau klāt, varēsi pastāstīt viņam, ka arī uz viņa autiņbiksītēm ir redzams Vinnijs Pūks un Tīģerītis!

20140121111142-19527.jpg

Huggies® Newborn autiņbiksītes tagad rotātas ar mīļiem Disney zīmējumiem - Vinniju Pūku un Tīģerīti. Iepakojums ir skaistos, dzeltenos pasteļtoņos, kas radīs patīkamas sajūtas un iepriecinās ikvienu mammu un tēti.

Kādas ir citas Huggies® Newborn autiņbiksīšu labās īpašības?

speciāls mitruma indikators, kas iekrāsojas zaļš, kad autiņbiksītes ir mitras un signalizē, kad tās laiks nomainīt. Jaundzimušam bērniņam it īpaši svarīgi justies sausam. Bērna āda ir maiga un viegli iekaistoša, tādēļ mitruma indikators būs lielisks palīgs mammai un tētim, lai parūpētos par savlaicīgu autiņbiksīšu maiņu un bērniņš vienmēr būtu sauss.

īpaša kabata muguras jostiņā, kas palīdz izvairīties no noplūdēm aizmugurē.  Sausa muguriņa jaundzimušajam ļaus čučēt saldā miedziņā un justies mierīgam.

uzlabotas arī aizdares austiņas - tās stiprinās jebkurā vietā uz autiņbiksītēm, tādejādi palīdz labāk autiņbiksītēm piegulēt un regulēt to izmēru - kā ērtāk pēc mazā puncīša apkārtmēriem!

- veidotas no unikāliem, mīkstiem un “elpojošiem” materiāliem. Autiņbiksīšu ārējais slānis satur 100% dabīgu kokvilnu un padara tās jo īpaši maigas un mīkstas. 

rotātas ar mīļiem Disney zīmējumiem - Vinniju Pūku un Tīģerīti. Iepakojums ir skaistos, dzeltenos pasteļtoņos, kas radīs patīkamas sajūtas un iepriecinās ikvienu mammu un tēti.

Huggies® Newborn pieejamas 2 dažādos izmēros:

-  no 2 - 5 kg

-  no 3 - 6 kg

Meklē labākajos Latvijas veikalos! Neaizmirsti Huggies® jaundzimušo autiņbiksītes ielikt savā dzemdību somā, lai pirmā satikšanās lielajā pasaulē būtu maiga, mīksta un sausa!

20131104200519-71679.jpg

Mums vairāk krāsa atgādina zaļu, nevis zilu😀