Superbēbja seriāla VIDEO: Krūts zīdīšanas pozas

10. Dec 2015, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mūsu mazā Superbēbīša māmiņa Kristīne ar katru dienu arvien vairāk sarod ar to, ka ģimenē ir pieteicies vēl viens mazulītis, kā arī to, ka lielākoties uzmanību prasa tieši viņš, jo pirmajā bērniņa dzīves mēnesī viss notiek pēc pieprasījuma – mazulītis ēd un čuč, kad vien sirds kāro.

Tieši tāpēc ir brīži, kad māmiņa jūtas nogurusi, jo mazulītis reizēm mēdz ēst salīdzinoši ilgi un tad ir jāatrod pietiekami ērta poza, kura būtu pieņemama abiem – gan māmņai, gan bērniņam. Tāpēc kopā ar Māmiņu kluba Vecāku skolas zīdīšanas konsultanti Sandru Lasi devāmies apociemot māmiņu Kristīni un mazo Superbēbīti, lai palīdzētu apgūt noderīgas bērniņa barošanas pozas un uzzinātu visu svarīgo par bērniņa zīdīšanu.

Skaties VIDEO un:

  • uzzini, kā un kad rodas pirmpiens, un kad rodas piens
  • sapratīsi, ko darīt, lai mazinātu tūsku pēc tam, kad krūtīs parādās piens
  • sapratīsi, kāpēc svarīgi ir ērti iekārtoties pirms mazulim dod krūti
  • uzzināsi arī visu par krūts ēdināšanas pozām un palīglīdzekļiem, ko vari izmantot, lai iekārtotos ērtāk

Barošanas pozu ir daudz, turklāt tās ir ļoti dažādas, mēs noteikti varam atrast tādas, kuras mums patiks un liks justies ērti, viss, kas jādara – ir jāmēģina. Taču, ja jūtam, ka mums kaut kas nepadodas vai ir pārāk daudz jautājumu, kas sasitīti ar mazulīša zīdīšanu, noteikti varam lūgt padomu zīdīšanas konsultantam, jo bērniņa barošanai vēlams būt patīkamam notikumam, kas veido īpašu saikni starp māmiņu un mazulīti.

Māmiņu Klubs

20151119110116-71258.jpg