Verniosa 2 fāžu vannas putas

Verniosa 2 fāžu vannas putas

30. Mar 2018, 21:12 DreamComeTrue DreamComeTrue

Šodien bija mūsu pirmā vannošanās reize, tādēļ šī īpašā notikuma ietverti izlēmām izmēģināt tieši Verniosa 2 fāžu vannas putas. 

Pašām vannas putām ir maigs aromāts, kas ir ļoti labi, jo mēs īpaši neaizraujamies ar smaržīgo līdzekļu lietošanas. Pievienojot to vannas ūdenim, ūdens konsistence palika tāda maiga, likās ka ūdens vairs nav tik ciets (dēļ lielā kaļķu sastāva, no pilsētas centrālā ūdensvada). Mazgājot mazo, likās ka šis aromāts viņu nomierina, bet uz šo jautājumu varēs atbildēt tikai pati piču paču meistare. 

Pēc vannošanās novērojumi: Pirmkārt, viņas ādiņa, kura pirms tam bija sausa, bija kļuvusi ļoti maiga un mitrināta, tāpēc neredzēju vajadzību nedz pēc eļļiņas vai kā cita, kas to palīdzētu mitrināt. Otrkārt, viņa lieliski attīrīja muzulītes ādu no liekajiem augļūdeņiem matiņos un sausajiem ādiņas gabaliņiem rociņu un kājiņu locītavās. 

Es kā mamma, esmu sajūsmā par šo produktu, un liekas, ka mazā meitene - arī, jo šobrīd pašapmierināta un iekūņota sedziņa, viņa dziļā miegā guļ. 

Milzīgs paldies Māmiņu klubam par iespēju izmēģināt šīs vannas putas. Tas radīja īpašu un neaizmirstamu pirmo vannošanās reizi. Noteikti izmantošu šo produktu arī turpmāk. Iesaku arī Jums, mazulītis būs tikai Jums pateicīgs mammas! :)