Trešā nedēļa garām - lai slavēti BALDERIĀŅI! :)

Trešā nedēļa garām - lai slavēti BALDERIĀŅI! :)

16. Apr 2018, 19:30 DreamComeTrue DreamComeTrue

Ir pagājusi trešā nedēļa. Salīdzinot ar otro nedēļu, daudz kas ir uzlabojies, jautājums tikai pateicoties kam .. vai tam, ka mīļotais ir mājās ar atvaļinājumu, vai tam ka manā māmiņu tējas sastāvā ir ļoti augsts balderiāņu saturs. :D Katrā gadījumā - abi ir gana labi, kas ir devis man iespēju kaut nedaudz atgulēties un atpūsties. 

Ko tad mēs esam sadarījuši pa šo nedēļu? Pozitīvā daļa - pēc nedēļas gaidīšanas - svēršanās dienā bijām jau par 240 gramiem smagākas - bet mamma, ES, par 2 kilogramiem vieglāka. 

Brāļa greizsirdības lēkmes arī ir sākušas izsīkt, kas ieviešs diez gan milzīgu miera devu mājās. Ko mēs izdarījām lietas labā? - Nekāda diendusa, bet svaigs gaiss un fiziska slodze piemājas dārzā. Jāatzīst, manam trīsgadniekam tagad ir divas mīļas lietas, lielais zilais grābeklis un vizināšanās ķerrā. 

Vēl viens pozitīvs aspekts, mūsu virtuve top lieliem soļiem. Ideāls ieguldījums un galvenais vēl tikai nedēļa, un viņa būs pabeigta - tā vien nevaru sagaidīt, kad varēsu cept savas ģimenes iemīļotos melleņu mafinus pabeigtā un pēc manām velmēm iekārtotā virtuvē. :) 

Ne tik pozitīvs aspekts - mazā čiepa ir sākusi ballēties pa nakti augšā un mūs apciemoja lielais KOLIKU briesmonis. Tomēr, kā jau ar pieredzi, liels palīgs bija Bio Gaia - jo ja puncis ir mierīgs - bēbis ir vel mierīgāks. Laikam uz kādu laiku būs jāaizmirst par pašai savu skaistuma miegu, bet tas viss ir tikai pārejošs process, līdz bēbīte apradīs starp dienu un nakti. 

Kopumā varu teikt - lai slavēti tie BALDERIĀŅI, kas ir manas tējas saturā. Es tik mierīga sen neesmu bijusi. Pat Ralfiņa kārtējais kritiens zemē produktu iegādes brīdī - likās kā kaut kas ļoti humorisks. Interesanti, bet pēc vienas krūzītes manas tējas, enerģijas līmenis ir krietni augšā, kā rezultātā - esmu jau sataisījusi šīs nedēļas darāmo lietu sarakstu! 

1. Āra darbi: sagrābt lapas piemājas teritorijā. Uzstādīt Ralfam šūpoles un smilšu kasti. Pārstādīt krūmu - drošībā no mašīnu riepām! 
2. Iekšdarbi: Nomazgāt logus, izrevidēt Ralfam skapi un nokrāsot virtuvē sienas. 

Kaut kā ar pavasara atnākšanu esmu pilna enerģijas un iedvesmas .. jāsāk tikai rīkoties. :) 

Jauku vakaru vēlot, 

Kristiāna.