Tommee Tippee pudelīte pret kolikām- palīdzība mazulim!

04. Mar 2015, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ja bērniņš paēdis, pagulējis un autiņbiksītes nomainītas, par raudāšanas iemeslu pirmajos trīs mēnešos visbiežāk uzskata kolikas jeb spēcīgas vēdersāpes. Kolikas nav slimība, taču tās uznāk kā lēkme – bērniņš intensīvi raud vai pat kliedz apmēram trīs stundas no vietas vismaz trīs reizes nedēļā triju nedēļu garumā. Parasti kolikas sākas triju nedēļu vecumā, biežāk apmēram sešos vakarā, un ilgst līdz deviņiem. Izturēt koliku lēkmes ir grūti gan bērnam, gan vecākiem.

Kā palīdz pudelīte?

Tommee Tippee antikoliku pudelīte ir labs palīgs, ja kaut kādu iemeslu dēļ nebarojat bērnu ar krūti vai arī dodat bērnam atslauktu mammas pieniņu. Pudelītes knupja forma ir līdzīga māmiņas krūtij un ļauj bērnam to aptvert ar plati atvērtu muti, tāpat kā bērniņš zīstu mātes krūti. Īpašs antikoliku vārsts novērš knupja salipšanu, tādā veidā bērns var izdzert visu piena devu, neatraujoties no pudelītes. Tāpat vārsts novērš gaisa nokļūšanu bērna kuņģī, kas daudzkārt samazina sāpīgo koliku varbūtību.

Pavisam mazam bēbītim noderēs mazā Tommee Tippee pudelīte 150 ml tilpumā. Šī pudelīte ir izstrādāta ar ekspertu atbalstu, krūts barošanas sfērā. Revolucionārā tehnoloģija Easivent, ko izmanto Closer to Nature, izgatavojot knupjus, ļauj maksimāli pietuvināt barošanu no pudelītes krūts barošanai.

Tommee Tippee knupji imitē bērna dabiskās zīšanas kustības un ir līdzīgi māmiņas krūtij, tāpēc mazulis diez vai pamanīs atšķirību starp māmiņas krūti un pudelīti. Knupja platā forma ļauj bērnam to aptvert ar plati atvērtu muti, tāpat kā viņš zīstu mātes krūti. Turklāt pudelīte ir ergonomiskas formas, kam pateicoties pudelīti ir ērti turēt.

Pirms uzsākat mazuli barot, pārbaudiet ēdiena temperatūru ar speciāla indikatora palīdzību. Ja indikatora svītriņas ir gaiši zilas – tas nozīmē, ka varat sākt barošanu, ja sārtas – nozīmē, ka temperatūra ir augstāka virs rekomendētās 370C un jāpagaida, kamēr ēdiens atdzisīs. 

Tommee Tippee antikoliku pudelītes ir pieejamas divos izmēros: 150 ml un 260 ml.

Knupīšu izmēri:

0m+ – knupis easiventTM lēna plūsma

3m+ - knupis easiventTM vidēja plūsma 

Vairāk informāciju par Tommee Tippee meklē: www.tommeetippee.co.uk/  vai sociālajā platformā www.facebook.com / Tommee Tippee Latvia 

Tommee Tippee produkciju meklē veikalos: KidzOne, Baby City Toy City un Cipollino