Tievējam pēc dzemdībām. Ko piedāvā skaistuma klīnikas?

Tievējam pēc dzemdībām. Ko piedāvā skaistuma klīnikas?

19. Sep 2016, 00:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Grūtniecība un dzemdības ir patiešām skaists un neatkārtojams process, kam ir labvēlīga ietekme uz sievietes organismu: mēs kļūstam laimīgākas, sejā mirdz prieks, un pat zinātniski ir pierādīts, ka dzemdības ir kā profilakses līdzeklis daudzām nopietnām saslimšanām. Mazuļa ienākšana mājās - tā ir laime visai ģimenei, un tomēr, mēs nemaz neesam laimīgas, paskatoties uz savu figūru...

Konsultē fizioterapeite Kristīne Stalīdzāne.

Miljoniem sieviešu visā pasaulē katru dienu studē rakstus žurnālos un internetā cerībā atrast svara samazināšanas veidu, kas būtu piemērotākais pēc dzemdībām, citas vēlas uzzināt, kā savilkt ādu, citas domā par to, kā samazināt/palielināt/pacelt krūtis, citas vēlas atbrīvoties no vēderiņa.

Atbildes meklējot sievietes uzduras uz rakstiem par profesionālo kosmetoloģiju, par kuru vairāk pastāstīsim jums šodien. Tā palīdz atjaunot ķermeni pēc dzemdībām un krūts ēdināšanas procesa beigām.

Masāža

Masāža ir absolūti drošs veids, kas palīdz atbrīvoties uz visiem laikiem no celulīta, un tā labvēlīgi ietekmē arī sievietes svaru, ļaujot viņai tikt vaļā no vairākiem liekajiem kilogramiem. Procedūras laikā āda tiek kārtīgi izmasēta, dažkārt tas tiek darīts arī ar vakuuma palīdzību, jo tad vislabāk var piekļūt zemādas tauku slāņiem. Masāža palīdz cīnīties arī ar problēmām, kuras atrisināt ar sporta, uztura un vienkāršu kosmētisko procedūru palīdzību nav iespējams. Sākumam būtu jāizvēlas apmēram 10 masāžas procedūras, un pēc tam varēsiet uz ilgu laiku aizmirst par figūras problēmām.

Elektrolipolīze

Vēl viena efektīva metode ir elektrolipolīze. Seansa laikā zemādas tauki tiek pakļauti elektriskajiem impulsiem, kas sašķeļ taukus un izvada tos no organisma dabīgā veidā. Procedūra tiek veikta divos veidos: pie ādas tiek pielīmēti speciāli eletrodi vai arī - tiek izmantota adata, kuru ievada zem ādas. Otrais veids ir iedarbīgāks un ar ilgstošāku efektu.

Ultraskaņa

Ja cits nekas vairs nepalīdz, var izmēģināt arī ultraskaņas liposakciju. Tā nepieciešama gadījumos, kad jāatbrīvojas no taukiem noteiktās ķermeņa zonās. Gadījumā, ja jānomet svars un jāsavelk visa ķermeņa āda, labāk tomēr izvēlēties kādu no liftinga veidiem.

Ultraskaņas priekšrocības ir tādas, ka nav nekādas ķirurģiskas iejaukšanās. Speciāls aparāts sūta impulsus problēmzonās un rezultātā tauki zem ādas šķīst un tiek izvadīti no organisma.

Biostimulācija

Biostimulācija ir lielisks veids, kā nomest ne tikai lieko svaru, bet arī atbrīvoties no celulīta un savilkt ādu, tikt vaļā no grumbiņām, un vēl - atjaunot krūšu formu, kas arī var būt ļoti svarīgi tieši pēc dzemdībām. Šīs procedūras pamatā ir elektriskie impulsi, kas nodrošina muskuļu darbu un vielmaiņas procesu stimulāciju šūnās. Pēc biostimulācijas procedūras, āda pakāpeniski sāk savilkties, uzlabojas tās struktūra un vispārējais stāvoklis. Procedūru skaits un intensitāte katram pacientam var būt citādāks.

Māmiņu Klubs

Kādas procedūras Tu esi izmēģinājusi pēc dzemdībām, dalies viedoklī!