Testēju autiņbiksītes

Testēju autiņbiksītes

29. Jul 2019, 11:14 Dubultmamma Dubultmamma

Lai arī plauktā stāvēja iegādātās SoftBums mazgājamās autiņbiksītes, zināju, ka pirmajā bērna dzīves mēnesī tomēr izvēlēšos tradicionālās autiņbiksītes, ļaujot zīdaiņa vēdera izejai normalizēties un man pašai atpūsties un paslinkot, jo grūti iedomāties pirmas 3-4 pēcķeizara dienas, mainot SoftBums un cītīgi tās sūtot uz mājām mazgāšanai. Lēmu, lai ar mekoniju cīnās 1x lietojamās autiņbiksītes!

Iepriekšējam bērnam mums ideāli kalpoja Huggies Elite Soft, ideālas autiņbiksītes sākumam, no kurām gan dibens bija kārtībā, gan man pašai likās ļoti ērtas, taču šoreiz uzvarēja ziņkāre un nolēmu pamēģināt ko jaunu, tāpēc iegādājot 2 pakas pirmā izmēra Moltex iepakojumu, 1 Coop newborn iepakojumu (1.izm.) un vienu Libero Newborn (1.izm.), attiecīgi pirmās lietojot Moltex, bet pēdējās Libero (lietojam vēl aizvien, gaidot, kad paka beigsies, lai var ķerties jauniem izmēģinājumiem...varbūt jāpamēģina Bambo vai kaut kas no japāņu autiņbiksītēm, bet vēl neesmu izvēlējusies...)

Lai arī daudzas māmiņas "atrod īstās" autiņbiksītes un pie tām arī "turās" un arī es tā darīju ar 1.bērnu, šoreiz man ir iespēja salīdzināt un, nepiekasoties pie sīkumiem, jāatzīst, ka mazā ideāli jūtas visos 3 variatos, arī dibentiņš nav sārts vai iekaisis, taču atzīšos, ka ilgāk par 3h autiņbiksīti neesmu pat naktī atstājusi, lai lieki zīdaiņa ādu nekairinātu. 

Salīdzinājums.

*Moltex un Coop noteikti ir mīkstākas un zīdainākas par Libero, sajūtas ar pirmajām divām, turot rokās, ir daudz patīkamākas. 

*Coop un Libero patīkami ir indikatori, kas iekrāsojas zaļi, kad bērns autiņbiksītē ir pačurājis vai kakājis, kas noder gadījumā, ja ātri jāapskatās, vai biksīte jāmaina, to nevelkot nost, taču var lieliski iztikt bez tām...Moltex lietoju slimnīcā un esmu pārliecināta, ka šī indikatora nebija vai es nepamanīju, taču to, ka indikators būtu svarīgs atcerējos tikai tad, kad atvēru Coop, TĀTAD - ja nu kādam vajag, tad indikatori Coop un Libero kalpo labi, taču var lieliski iztikt arī bez tiem. 

*Jaundzimušā viduklim man Moltex likās nedaudz par platu, vismaz 1.izmērs manai 51cm, 3400g smagai meitenei derēja labi, bet ne izcili, Coop un Libero šķita daudz "pieguļošākas", taču garām nekas netecēja ne reizi. 

*Coop lipekļi man šķita daudz labāki par Libero un Moltex, taču arī tas ir subjektīvi. 

*Smaržas ziņā noteikti uzvar Moltex, jo tiem nav uzmācīgas smaržas, Libero ir "tradicionālā" autiņbiksīšu smarža, kas gan nav izteikti asa, bet jūtama, taču Coop smaržoja pēc lapām/tējas?, kas man sākumā nepatika, bet laika gaitā pie tā pieradu.

Cena veikalos: Moltex - 7.65 (23 gab.), Coop - 5.50 (28 gab.), Libero 5.00 (28 gab.).

Uzvarētājs: Šobrīd noteikti Coop šķiet labākais no 3, taču tad, kad mazās vēderiņš kļūs nedaudz apaļāks, noteikti Moltex, jo man tomēr patīk, ja smaržu nejūtu vai jūtu minimāli. Lai arī Coop un Libero cena atšķiras minimāli, mas subjektīvais viedoklis tomēr ir tāds, ka labāk piemaksāt par Coop un aizmirst par Libero!

Attēls no Pixabay.com