Protectis® – labās baktērijas visai ģimenei! Piesakies testiem!

23. Apr 2018, 00:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Cilvēka organismā mājo labās baktērijas, kas palīdz sagremot uzņemto uzturu, izglīto imūnsistēmu, palīdz ražot vitamīnus. Ir jārūpējas, lai labo baktēriju daudzums būtu pietiekams. To var panākt, lietojot uzturā kefīru, jogurtu, fermentētus un skābētus produktus. Diemžēl, mūsdienu vides faktori  - antibiotiku lietošana, pārspīlēta higiēna, stress, nepilnvērtīgs uzturs un pārāk liela fiziskā slodze, nomāc labvēlīgo baktēriju dzīvotspēju organismā.

Pienskābās baktērijas Lactobacillus reuteri veido daļu no zarnu  mikrofloras un tiek uzskatītas par būtiskām jau no piedzimšanas brīža.  Tās sevi ir pierādījušas zinātniskos pētījumos un prakstiskajā lietošanā.

Piedāvājam aizsardzību visai ģimenei ar Lactobacillus reuteri Protectis®.

Lactobacillus reuteri Protectis® ir uzņēmuma BioGaia patentētas pienskābās baktērijas.  Baktērijas L. reuteri Protectis® ir dabīgi sastopamas cilvēka organismā un  ir unikāli pielāgotas uzturēties cilvēka organismā.

BioGaia® Protectis pilienu viena deva (5 pilieni) satur vismaz 100 milj. dzīvo baktēriju L. reuteri Protectis®. Tos var lietot mazuļiem jau no piedzimšanas brīža.

Lielākiem bērniem un pieaugušajiem ieteicamas Protectis® košļājamās tabletes, kurās  Lactobacillus reuteri Protectis® baktērijas papildinātas ar D3 vitamīnu.

Produktu aprakstus skat. šeit->> 

Uztura bagātinātājs. Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.

Lai pieteiktos produktu testiem un saņemtu dāvaniņu, raksti produktutesti@maminuklubs.lv, norādot informāciju par sevi, kāpēc vēlies izmēģināt šos produktus!

Atgādinām, ka produkts būs jāizņem līdz 13.aprīlim, savukārt 2 nedēļu laikā būs nepieciešams iesniegt atsauksmi.

Uzzini vairāk par labajām baktērijām, skatoties VIDEO!