Piesakies Tommee Tippee pudelītes testēšanai jau šodien!

Piesakies Tommee Tippee pudelītes testēšanai jau šodien!

06. Aug 2013, 12:41 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Klubs ir vieta, kur ne tikai iegūt noderīgu informāciju,bet tā ir arī iespēja piedalīties dažādu produktu testos māmiņai un bērniņam! Aicinām pieteikties Tommee Tippee pudelīšu testēšanai!

Arī tu meklē iespēju izrauties no mājas? Varbūt bērniņa tētis var mazulīti pieskatīt? Nē, nevis varbūt, bet viņš to tiešām var, talkā ņemot Tommee Tippee pudelīti!

 


150ml pudelīte, Knupītis atdarina dabīgu māmiņas krūtsgala formu un sajūtu. Palīdz vieglāk saskaņot barošanu ar krūti un no pudelītes. Unikālās pudelītes formas dēļ to ir vieglāk turēt Mīksts silikona knupītis ar dabīgu sajūtu un īpaši jutīgu pretkoliku vārstu. Nesatur bisfenolu A (BPA).

Gaidīsim pieteikumus e-pastā -  kristine@maminuklubs.lv. Pieteikumā norādi, kāpēc vēlētos testēt šo pudelīti, cik bērniņš ir vecs, un savu kontaktinformāciju (vārdu,uzvārdu; lietotājvārdu Māmiņu Kluba portālā un tālruņa numuru)!

Atceries, piesakoties pudelītes testēšanai, tu apņemies tuvāko divu nedēļu laikā iesūtīt mums atsauksmes bloga un bilžu veidā!

Ja esi ar mieru izpildīt visu augstāk minēto, iesūti savu pieteikumu jau tagad ;)

06. Aug 2013, 17:33 Bruņurupuce

es sadu pudeliti iegadajos pec vairakam citam jo ieprieksejas mazajai nepatika un tad beidzot atradam so pudeliti,un tiri labi mums patik lietojam jau 4 menesus😀
forsa iesaku ari citam jo sava zina atgadina ari ka mammas pupu😀

Gaidīsim atsauksmes 😀

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 06. Aug 2013, 13:17

Mīļās māmiņas, ja esat izmēģinājušas jau šīs pudelītes, iesūtiet atsauksmes, saņemsiet dāvaniņas- Tommee Tippee māneklīti!