Philips Avent Ultra Air - mūsu iecienītākie

Philips Avent Ultra Air - mūsu iecienītākie

03. Jun 2019, 13:13 Runner Runner

Mūsu ģimenes ideālā knupīša meklējuma stāsts aizsākās pirms 2 gadiem, kad piedzima vecākais dēls. Jau gaidot mazo, biju iepirkusi pāris knupīšus, izvēloties tos pēc smukākiem zīmējumiem uz tiem. Kad mazais bija piedzimis un sākās pirmās raudāšanas, nemieru vakari, nenomierināšana ratos, sāku meklēt savus iepirktos knupjus, piedāvāju vienu, otru, bet nekas jauno cilvēku neuzrunāja. Tad nu sāku pētīt un lasīt kas vispār tirgū pieejams. Nopirku vēl pāris knupīšus ar dažādām formām un materiāliem, no kā tie izgatavoti, bet nekā. Pat aizskrēju pēc ergonomiskā un izslavētā kaučuka knupja, bet arī tas “neaizgāja”. Tā nu atmetu ar roku un mans lielais puika izauga bez knupja. Liekas jau dikti feini, ka nav sāpīgās knupju atvadīšanās, BET labāk to nekā neskaitāmas raudāšanas ratos, no kuriem ziemā mazo nevarēju izņemt, nekā lupata – miega zaķis, ko sāka sūkāt kā knupi iemiegot, nekā braucieni mašīnā, kad autokrēsliņā atkal bija asaras.

Tā nu, kad uz pavasari mums pieteicās mazais brālītis, nolēmu, ka šoreiz atradīšu to mūsu “īsto” knupīti. Protams, bija saglabājusies visa lielā brāļa kolekcija ar kuru tad arī sākām, kad atbraucām mājās no Dzemdību nama. Tā kā mazais brālis dzima pāris nedēļas ātrāk, tad daļa no esošajiem knupīšiem (0-3 vai 0-6men) bija par lielu un bakstīja mazo deguntiņu vai arī bija pa pusi sejas. Veicu aptauju starp apkārt esošajām māmiņām un tuva radiniece ieteica pamēģināt Philips Avent Ultra Air. Domāts darīts. Un nu mazajam ir apaļi 3 mēneši un šie Ultra Air knupīši ir kļuvuši par mūsu labākajiem draugi.

Tā kā izmēģinājām daudz un dažādus knupīšus, tad varu izcelt labās lietas kādēļ tieši šie ir kļuvuši par mūsējiem:

1) Ir piemēroti ļoti mazām mutītēm un sejiņām. Kad sākām tos lietot mazais bija tikai nedaudz virs 3kg smags.

2) Kopš lietošanas nevienu reizi nav bijušas klasiskās pumpiņas ap muti kas mēdz būs no mitruma un knupja lietošanas;

3) Mūsu ģimenei ļoti patīk, ka knupītim nav “labās” un “kreisās” puses, respektīvi, to nevar ielikt mutē ar kājām gaisā. Mums tas ir būtiski, jo lielais divgadnieks un liels palīgt un regulāri mazajam brālim palīdz ar knupīša ielikšanu mutē.

4) Knupīšu toņi un zīmējumi ir patiešām stilīgi un mīlīgi.

5) Man ļoti patīk maigais materiāls un ergonomiskās formas.

Protams, ar knupīšiem ir tāpat kā ar mašīnām, ka katram savs, bet šie noteikti un mūsējie un noteikti ieteiktu arī citiem.