Mazuļa pirmā grāmata – dienasgrāmata "Mazulim pa pēdām"

Mazuļa pirmā grāmata – dienasgrāmata "Mazulim pa pēdām"

24. Nov 2021, 23:04 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mazuļa gaidīšanas laiks, pirmie kopā būšanas mirkļi, pirmie lielie notikumi – saglabā šos tik svarīgos dzīves brīžus, lai tie vienmēr būtu pa rokai un glabātos kādā īpašā vietā. Mazulim pa pēdām dienasgrāmata ļaus saglabāt visskaistākās atmiņas no ģimenes dzimtas koka un dzemdību stāsta līdz pat skolas vecumam – viss vienā iemīļotā grāmatā.

Ideja ne tikai par savu dienasgrāmatu, bet arī iespēju saglabāt svarīgākos mirkļus

Mazuļa gaidību laikā ikvienai mammai atveras kādas durvis, rodas idejas par to, kā viņa vēlētos pavadīt savu ikdienu, un bieži vien arī jaunas idejas mazajam biznesam. Arī Alisei, kura ir Mazulim pa pēdām dienasgrāmatas autore, šis laiks bija lielu pārdomu brīdis pirms mazā Oskara nākšanas pasaulē. Īstā ideja radās teju uzreiz, jo tobrīd tirgū nebija lielas izvēles mazuļa dienasgrāmatām, it īpaši tādām, kas ietvēra gan grūtniecības laiku, gan mazuļa pirmo gadu un vēl ilgāku laika posmu. Neatrodot meklēto, Alise nolēma šādu grāmatiņu radīt pati, un jau tagad šo skaistu un neatkārtojamo bērnības dienasgrāmatu ikvienam ir iespēja iegādāties mājaslapā www.mazulimpapedam.lv.

Ko atradīsi mazuļa grāmatas saturā un kā tā atšķiras no citām dienasgrāmatām?

Grāmatiņa sākas ar ģimenes saknēm, kas ir ģimenes dzimtas koks un sadaļas par abiem vecākiem. Noteikti pievieno vecāku bērnības attēlus, lai var salīdzināt, kam tad mazais ķipars ir līdzīgāks. Patīk sacensties? Uzspēlē ar radiniekiem mazuļa dzimšanas datuma minēšanas spēli un izlem, kādu dāvanu saņems sacensību uzvarētājs.  Tik īpaša ir diena, kad mazais piedzima – kas tajā notika, kāds bija laiks, cik maksāja piens un degviela? Kā sākās dzemdības un kā tās noritēja? Katrai mammai tas ir cits stāsts, un katrai mammai tas ir savs. Mazuļa mēneša sasniegumi un piedzīvojumi līdz pat gada vecumam. Kad mazais ir sācis runāt, intervē viņu, uzdodot dažādus jautājumus. Saglabā svarīgākos attēlus, zīmīgākos notikumus un citas detaļas.

Kuru krāsu izvēlēsies? 

Mazulim pa pēdām dienasgrāmata ir piemērota gan puisītim, gan meitenītei. Tā ir pieejama divās krāsās – zaļā un bordo. Iepazīsties ar mazuļa dienasgrāmatu www.mazulimpapedam.lv

Šī noteikti būs lieliska dāvana, dodoties raudzībās, vai kā dāvana sev pašai un savam mazulim, lai šos skaistos mirkļus pierakstītu un nekad neaizmirstu.